DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Havva ve Oğuz çifti dünya evine girdi

Havva ve Oğuz çifti dünya evine girdi

Emine ve Aydın Fil çiftinin güzeller güzeli kızları Havva Fil ile Ayşe ve Şemsettin Sarı çiftinin yakışıklı oğulları Oğuz Sarı geçtiğimiz gün hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Genç çifti bu mutlu günlerinde ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Heyecanları gözlerinden okundu

Havva ve Oğuz çifti geçtiğimiz gün hayatlarını birleştiren imzayı attı. Gerçekleştirilen düğün töreninde hayatlarını birleştiren Havva ve Oğuz çiftini sevenleri yalnız bırakmadı. Yeni evli çift düğünde doyasıya eğlenirken, aile yakınları ve sevenleri genç çifte mutluluk temennilerini iletti. Düğün töreni renkli görüntülere sahne olurken, dünya evine giren çiftin mutluluğu gözlerinden okundu. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak Havva ve Oğuz çiftine ömür boyu mutluluk diliyoruz.

02 03 01

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.