DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İHH yine yüzleri güldürdü

İHH yine yüzleri güldürdü

İHH Gölcük Sorumlusu Dinçer Koç, Ramazan boyunca açtıkları yardım standına Gölcük halkının yoğun ilgi gösterdiğini istatistiksel rakamla verdi. Koç, yaptığı açıklamada yardımlarını esirgemeyen Gölcük halkına teşekkür etti.

İHH ihtiyaç sahiplerini mutlu etti

İHH Gölcük Sorumlusu Dinçer Koç, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “İHH her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da Gölcük’te çalışmalarını tamamladı. Maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm Gölcük halkının hayırlarını Allah kabul etsin diyoruz. Yaptıkları yardımlar istedikleri noktalara ulaştırıldı. Zekât fitreleri dağıtıldı. Bu bağlamda bir kaç somut istatistik vermek gerekirse 57 bin TL resmi makbuz karşılığında zekât ve fitre toplanıldı. 98 yetim ve mağdur çocuğumuz tepeden tırnağa bayram kıyafeti giydirildi. 115 adet Ramazan Kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. 34 Gölcüklü yetim ailesinin evinde iftar açıldı ve ailelerimiz desteklendi.”

“İHH’nın hizmetleri bayram sonrasında da rutin olarak devam etmektedir”

“Bu yardımlar gerek diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımız gerekse Belediyemiz ve Kaymakamlığımız gibi devlet kurumlarımızla paylaşarak ve danışılarak yapıldı. İHH’nın hizmetleri bayram sonrasında da rutin olarak devam etmekte, bir daha ki yardım standı inşallah kurban bayramı öncesinde gene aynı yerde olacak. Ben tekrar tüm Gölcüklü Müslümanların geçmiş bayramlarını tebrik ediyorum ve hayırlarının kabul olmasını Cenab ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

DSC_0154

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.