DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlimizde Basketbol’a ilgi yoğun

İlimizde Basketbol’a ilgi yoğun

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yaz spor okulları kapsamında verilen basketbol derslerine büyük bir ilgi gösteriliyor.

ÇALIŞMALAR RECEP TOPALOĞLU’NDA YAPILIYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği yaz spor okullarında basketbol branşı en çok ilgi gören spor dallarından biri. Atatürk Spor Salonu ve Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılan basketbol dersleri haftanın üç günü 11.00-13.30 saatleri arasında üç grup halinde gerçekleştiriliyor.

HAFTADA ÜÇ GÜN ANTRENMAN

Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki dersler pazartesi salı ve perşembe günleri saat 11:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. İki grup yeni başlayanlar  bir de performans grubu olmak üzere üç grup halinde derslere katılan minik basketbolcular Antrenörler Tezer Tuğcu ve Zeynep Tosun nezaretinde çalışıyor.

EĞİTİMLER SEVİYELERİNE GÖRE

Basketbol Yaz Spor Okulu çalışmaları okullar açılana kadar hafta içi antrenmanları ile devam edecek. Basketbol derslerinde yeni başlayan gruplara temel duruş, turnike adımlamaları, top tutma ve eğitsel oyunlar öğretilirken müsabakalara katılan oyuncuların oluşturduğu performans grubunda ise hazırlık maçları, savunma setleri, turnike ve şut eğitimi veriliyor.

basketbol

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.