DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlimizden 620 Polis şark görevine atandı

İlimizden 620 Polis şark görevine atandı

Kocaeli Emniyeti’nde görevli 620 polis şark hizmetini yapmak üzere doğu illerine gidiyor. Şark süresini tamamlayan 420 polis ise Kocaeli’ye atandı.

420 polis ilimize tayin oldu

Doğu illerine tayin olarak bilinen şark hizmet sürelerinin açıklamasının ardından Kocaeli Emniyeti’ndeki polisler birer birer yeni görev yerlerine gidiyor. 752 kişiye şark hazırlığı gelirken 620 kişinin atama yerleri belli oldu. 132 kişinin ise ataması yapılmayarak Kocaeli’de kaldı. Öte yandan doğu illerinde görevlerini tamamlayan polislerin batıya olan atamaları da yapıldı. Kocaeli’ye 420 kişinin tayini çıkarken, tayinlerin çoğunluğu tercih dışı olarak gerçekleştirildi. Kocaeli’de görev yapan ve şark tayinleri çıkan polisler Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ile ilişiklerini keserek yeni görev yerlerine gitmeye başladı. Emniyette son ilişik kesme tarihi ise 22 Temmuz olarak belirlendi. Bu tarih itibariyle yaklaşık 3 bin 500 polisin göre yaptığı Kocaeli’de son tayinlerin ardından 200 kişilik ise polis kadrosu ise açıkta kalacak.

1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.