DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE RAMAZAN BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE RAMAZAN BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

           Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nde, geleneksel Ramazan bayramlaşması töreni yapıldı.

Resmi tatil nedeniyle geleneksel Ramazan bayramlaşması programı erkene alındı. Başbakan Binali Yıldırım’ın Gebze’de incelemeleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılamadığı geleneksel bayramlaşma programına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Müdür İlhan Bayram, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ark ve Alaeddin Alkaç, Genel Müdür Yardımcıları Ali Sağlık ve Uğur Susoy, Daire Başkanları ile Şube Müdürleri ve personel katıldı.

BAYRAM,”UYUMLU BİR EKİP İLE BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Genel Müdürlük bahçesinde düzenlenen programda konuşan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, uyumlu bir ekip ile başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Günlük 425 bin m3 suyu şehre verdiklerini ve su problemlerinin bulunmadığını ifade eden Genel Müdür Bayram, “Bu kurum, bu şehre hizmet veriyor. Kurumun değişik birimlerinde çalışanlar olarak doğru düzgün ve güzel işler yapıyoruz. Çarklar birbiriyle uyum içinde döndürülüyor. Allaha hamdolsun son günlerde  su tüketimi 400 bin m3 üzerine çıkarak 425 bin m3’ü buldu. Bu rakamlar çok önemli rakamlar. Çok şükür yeterli suyumuz var. Kimseye de su sıkıntısı olacak işte şöyle yapın böyle yapın demiyoruz. Her zaman tasarruf ve israf etmeden kullanmanın önemini anlatıyoruz. Bu rahatlığı nerde elde ediyoruz; Bu rahatlığı da ekibin uyumu ve güzel çalışmalarının sonucudur.”dedi.

“İSU, MARKA BİR KURUM”

İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalarla Türkiye’de marka bir kurum olduğunu da belirten Genel Müdür Bayram, şunları kaydetti,” Bu kurum şuanda Türkiye’nin marka bir kurumu oldu. Bu kurum ülkemizin gözbebeği bir kurumu oldu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yaptığımız görüşmelerde, onlar bize ifade ediyor. Diğer Su ve Kanal İdarelerinden sürekli buraya gelen giden ekipler oluyor, sürekli bize bir şeyler soruyorlar. Ben bundan da memnunum. Demek ki iyi yoldayız ki birilerine örnek oluyoruz, birilerine yaptığımız yaptıklarımızı ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bunlar güzel şeyler.”

BAYRAM TEBRİĞİ

Uzun bayram tatili nedeniyle yola gidecek olanlara trafikte dikkatli olması tavsiyesinde de bulunan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, “Ramazan bayramı inşallah hepimiz için, memleketimiz, ulusumuz, İslam alemi için hayırlı bir bayram olur. Allah, tekrarını huzurlu, sağlıklı bir şekilde hepimize nasip eder. Bu duygularla Kadir gecenizi tebrik ediyorum, hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun. Hayırlı bayramlar diliyorum.”dedi.

BAŞKAN VEKİLİ ÖZAK,”İSU’NUN ÇALIŞMALARINI GURURLA ANLATIYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak’ ta, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun selamı ile bayram tebriklerini yöneticiler ile çalışanlara iletti. Suyun önemini vurgu yapan bir konuşma yapan Başkan Vekili, uzman bir kurum olan İSU’nun yaptığı çalışmaları gururla anlattığını söyledi. Özak, “Dünyada, özellikle hızla tükenen ve kirlenen su kaynaklarını gördüğümüz zaman, ortaya bir sorun çıkıyor.  Hayatın vazgeçilmez, en mukaddes şeylerinden bir tanesi ve insan hayatının korunması için su. Suyun korunması da ayrı önem arz ediyor. 1986 yıllında üniversite okurken, şehircilik kitapları su dan dolayı savaşlar çıkacağını yazardı. Gerçekten baktığımız zaman güçlü ülkeler, ellerindeki su kaynaklarını ve diğer doğal kaynakları ellerinden tutmak için olağanüstü gayretler gösteriyorlar. Bunun için Türkiye’miz su kaynakları bakımından diğer ülkelere göre nispeten zengin, fakat korunması gereken bir noktadayız. Dolayısıyla, kentimize gelecek olursak, çok şükür İSU Genel Müdürlüğü gibi uzman bir kuruluşumuz var. Bizler gelecek ile ilgili şeyler söylerken İSU’nun yapmış olduğu çalışmaları gururla anlatıyoruz. Gerçekten bunu inanarak söylüyoruz. Kentimizi geleceğe hazırlarken, bugün itibariyle Kocaeli kentinde 30-40 su sıkıntısı yaşanmayacağını da bilerek ve gurur duyuyoruz. Bu çalışmaları sizler yapıyorsunuz. İSU bir uzmanlık kuruluşudur. Dolayısıyla sizler bu ailenin bireyi olarak aynı zamanda dünyadaki su kaynaklarının korunması ve geliştirilmesindeki yenilikleri ve gelişmeleri de yakından takip ediyorsunuz.” dedi.

“İSU, GERÇEKTEN GÜVENİLİR BİR KURULUŞ”

Bayram ve büyükleri ziyaret etmenin önemini de anlatan Başkan Vekili Zekeriya Özak, sözlerini şöyle tamamladı,”Ben, Büyükşehir Belediyemizin ve özellikle İSU’nun yaptığı çalışmalardan dolayı hepinizi ayrı ayrı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. İSU, gerçekten güvenilir bir kuruluş. Biz gece yattığımız zaman rahat uyuyoruz. Diyoruz ki orada çalışan, bizi düşünen, geleceğimizi düşünen bir kuruluş var. Bizlerde bu güvene layık olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bayramlar kardeşlik ikliminin geliştiği, barış ikliminin ortaya çıktığı günlerdir. Bu anlamda mübarek ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Allah çoluk çocuğunuzla birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından Başkan vekili Özak ve Genel Müdür Bayram, geleneksel bayramlaşma programına katılan yönetici ve personel ile tek tek bayramlarını tebrik etti.

İSU-BAYRAMLASMA (13) İSU-BAYRAMLASMA (14) İSU-BAYRAMLASMA (15) İSU-BAYRAMLASMA (2) İSU-BAYRAMLASMA (3) İSU-BAYRAMLASMA (4) İSU-BAYRAMLASMA (6) İSU-BAYRAMLASMA (11)

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.