DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARARLI MÜCADELE SÜRÜYOR

KARARLI MÜCADELE SÜRÜYOR

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü MEB’in açıklamasını yayınladı

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan FETÖ-PDY terör örgütü yapılanmalarına karşı gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bilgi vererek,15 bin 200 kamu personelinin açığa alındığını kamuoyu’na duyurdu.

“Bugün itibarıyla, Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında görev yapan 15.200 kamu personeli açığa alınmıştır”    

Yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ-PDY terör örgütü bağlantılı cuntacı bir grup ülkemizin demokratik hukuk düzenine ve kamu kurum ve kuruluşlarının işleyişine yönelik bir darbe teşebbüsünde bulunmuş, bu teşebbüs devletimizin ve milletimizin ortaya koyduğu ortak dayanışma ve üstün gayret sayesinde bertaraf edilmiştir. Bu olayda göstermiştir ki, mezkûr terör örgütüyle bağlantılı tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla etkin bir şekilde mücadele edilmeli ve bu örgütün bütün faaliyet alanları ortadan kaldırılmalıdır. Bu kapsamda, Millî Eğitim Bakanlığı olarak bu yapıya ait tüm özel eğitim kurumları ve okullar ile barınma merkezlerinin yanı sıra, Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görev yapan FETÖ örgütüyle irtibatlı kamu personeline yönelik olarak kapsamlı bir çalışma yürütülmektedir. Bugün itibarıyla, Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında görev yapan 15.200 kamu personeli açığa alınmış, bu kişiler hakkında soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca Bakanlığımızın bu yöndeki çalışmaları devam etmekte olup, kamuoyu gelişmeler hakkında bilgilendirilecektir.  Saygıyla duyurulur” denildi.

11152201_basinaciklamasi

                                                   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.