DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Kent Konseyi’nden BBP’ye ziyaret

Kocaeli Kent Konseyi’nden BBP’ye ziyaret

Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Köktürk Kent Konseyi Genel sekreteri Gültekin Görüm Ve yönetim kurulu üyeleri Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız ı ziyaret ettiler.

Mustafa Destici darbenin ve darbecilerin karşısında durarak Milli iradenin  yanında yer almıştır

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Ziyaretleri dolayısı ile kentimizin önemli sivil toplum kuruluşlarından  birisi olan kent  Konseyi başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ülkemizin  yaşadığı son olaylarda tüm siyasi partilerimiz  sivil toplum kuruluşlarımız ve en önemlisi halkımız büyük kahramanlık göstermiştir. Bu Darbe kalkışmasının terör olayının püskürtülmesinin  baş kahramanı Milletimiz dir. Yaşanan bu süreçte hayatını kaybeden şehidlerimize Allah dan Rahmet diliyor ve Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yapılan darbe kalkışmasında partimiz net bir duruş ortaya koyarak sayın genel başkanımız Mustafa Destici darbenin ve darbecilerin karşısında durarak Milli iradenin  yanında yer almıştır. Büyük Birlik partisi her zaman milletinin yanında durarak “Namlusunu millete çevirmiş Tank a selam durmam ” diyen  liderini şehid vermiş bir partidir. Genel başkanımız Mustafa Destici olayın duyulduğu andan itibaren tüm devletin yetkili kurumları ile irtibata geçerek devletimizin ve milletimizin yanında olduğunu belirten ilk siyasi parti lideridir. Siyasi partilerimizin birlikte hareket etmeleri ve halkımıza birlik beraberlik mesajı vermeleri son derece sevindiricidir. Dileriz bu birlik ve berberliğimiz devam eder. Ziyarette Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Yıldız Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk e Şehid lider Muhsin Yazıcıoğlu külliyatını hediye etti.

IMG_3330

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.