DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mezarlıklara ziyaret için otobüs seferleri

Mezarlıklara ziyaret için otobüs seferleri
03.07.2016
1.126
A+
A-

Mezarlıklara ziyaret için otobüs seferleri

 

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle kabristanlara ücretsiz otobüs kaldıracak

 

Büyükşehir Belediyesi, arife ve bayramın birinci günü kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşları, Asri Mezarlık ve Bağçeşme’ye ücretsiz taşıyacak. Obüs seferleri Batı Terminali’nde hareket edecek.

 

ARİFE VE İLK GÜN

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda belediye otobüsleri ve deniz ulaşım araçlarını kullananlar için ücretsiz hizmet verirken mezarlık ziyaretlerini de ihmal etmedi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yapacağı kabristan ziyaretleri için Arife günü ve Ramazan Bayramı’nın ilk günü ücretsiz otobüs hizmeti verecek.

 

SAAT BAŞI HAREKET

 

Büyükşehir Belediyesi’nin kabristan ziyaretleri için sefere koyduğu  otobüsler Batı Terminali’nden hareket edecek. Otobüsler 08.00- 17.00 saatleri arasında her saat başı Asri Mezarlık, Kent Mezarlığı ile Bağçeşme’ye kalkacak.

 

SERVİS GÜZERGAHLARI

 

Batı Terminali’nden kalkacak olan servislerin güzergahları şu şekilde; Bağçeşme Mezarlığı’na gidecek olan vatandaşlar için; Batı Terminali-Cumhuriyet Caddesi – Alemdar Caddesi – Çocuk Parkı (İzmit Lisesi Önü) – Yeni Turan – Bağçeşme.

 

Asri Mezarlığa gidecek olan vatandaşlar için; Batı Terminali – Kuzey Yanyol – Leyla Atakan Caddesi – Santral – M. Ali Paşa – Üçyol – Eski İstanbul Yolu – Asri Mezarlık.

 

Kent Mezarlığı’na ziyarete gidecek olan vatandaşlar için; Batı Terminali – Kuzey Yanyol – Leyla Atakan Caddesi – Santral – M. Ali Paşa – Üçyol – Eski İstanbul Yolu – Kent Mezarlığı.

 

Arife ve Bayramçn ilk gÅnÅ seferler  yapçlacak

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.