DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Orman İşletme Müdürlüğü’nden YANGIN TATBİKATI

Orman İşletme Müdürlüğü’nden  YANGIN TATBİKATI
03.07.2016
1.154
A+
A-

Orman İşletme Müdürlüğü’nden

YANGIN TATBİKATI

Hasaneyn köyü ormanlık alanında gerçekleştirilen tatbikata, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu da katıldı. Kaptanoğlu, yaptığı açıklamada, tatbikatın başarılı geçtiğini belirterek, şunları söyledi:

“Tatbikatlar başladı”

“Orman yangınlarına müdahalede görev alan personeli eğitmek, orman yangınlarına müdahale tekniklerini geliştirmek ve yangına müdahale sürelerini kısaltmak amacıyla bu tatbikatlarımızı her yıl düzenli olarak yapmaktayız. Hedefimiz erken ve etkin müdahale, bunu gerçekleştirebilmek için ekibimizi zinde tutmanın yanında yangın emniyet yol ve şeritlerinin bakımı, ulaşım imkanlarının artırılması gibi ek tedbirlerle çalışmalarımız devam etmektedir. Bu günden sonra bu tür eğitim tatbikatlarımızı aylık çalışmalarımızın programına alacağız. Orman yangınlarının yüzde 80’inin insanların ihmal ve dikkatsizliğinden kaynaklandığı bu yüzden vatandaşlarımızdan daha hassas davranmalarını beklemekteyiz”

1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.