DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Osman Ay’dan Şehitler için yapılan Fetih Suresi kampanyasına destek verenlere teşekkür

Osman Ay’dan Şehitler için yapılan Fetih Suresi kampanyasına destek verenlere teşekkür

İlçemizin sevilen esnaflarından Osman Ay, Şehitler için gerçekleştirdiği Sen de 1 Fetih Suresi Okumaya Var mısın kampanyasında toplanan 1 milyar 300 bin Fetih Suresine katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Kampanyamız bu kadarla bitmiyor halen devam ediyor

Osman Ay, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Allahü Teala hepinizden razı olsun Türkiye şehitlerimiz için sen de 1 fetih suresi okumaya varmısın kampanyamızda ki toplanan 1 milyar 300 bin fetih suresinin kadir gecesin de orta camii de hatim duaları kalabalık bir cemaat topluluğu ile yapıldı. Bu iştirake katılan kardeşlerimize saygılarımı sunuyorum. Ayrı ayrı hepsini kucaklıyorum. her zaman da diyorum böyle güzel projelere katılanların sayılarını artırsın. Şunu da ayriyeten belirtmek istiyorum. Kampanyamız bu kadarla bitmiyor halen devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından kardeşlerimizden bu kampanyamıza desteklerini bekliyoruz. Yüce Rabbim şimdiden hepinizden razı olsun.

13647150_635623039928392_549926651_o

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.