DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saral, “Muhtarlar ellerinden gelen her göreve hazır “

Saral, “Muhtarlar ellerinden gelen her göreve hazır “

Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Bilge Saral, olağanüstü halin ilan edilmesinin Muhtarlık faaliyetlerine etkisi olup olmadığı hakkında bilgiler verdi.

Saral, “İzinde olan tüm muhtarlarımızı görevlerine çağırdık”

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, ülkemizin genelinde geçtiğimiz gün ilan edilen olağan üstü halin muhtarlık faaliyetlerine etkisi olup olmadıkları konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Saral, Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirterek şu sözleri dile getirdi: “İzinde olan tüm muhtarlarımızı görevlerine çağırdık. Devlet memurlarının olduğu gibi tüm muhtarlarımızın da izinleri kaldırıldı. Hepsi şuan görevlerinin başında, Muhtarlarımız gerek Valilik ve Kaymakamlık, gerekse de diğer kurumlarla birlikte çalışmaya devam edecek” dedi.

Muhtarlarımız her türlü göreve hazır

Saral, açıklaması devamında sözlerine şu şekilde sürdürdü: “Lüzumlu durumlarda muhtarlar bilgilendirilecek ve muhtarlarımızda bu görevlere hazır durumda. Olağanüstü halin uygulanması ile birlikte yetkili kişi ve kurumlar, belli toplantılar ve belli grupların yerleşimi ile ilgili kararlar verebilir. İkamet değişikliği olabilir. Bundan ötürü muhtarlar ile ikili çalışmalar başlayabilir. Kimlik kontrolü gibi durumlarda belli kurumlar yetkili olacaktır.  Şüpheli görülenleri arayabilecekler. Muhtarlar olarak bizler de beklemedeyiz ve bizlere verilecek her göreve hazırız” dedi.

Bilge Saral

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.