DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SURİYELİLERE EV VE VATANDAŞLIK KESİNLİKLE VERİLMEMELİ

SURİYELİLERE EV VE VATANDAŞLIK KESİNLİKLE VERİLMEMELİ

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, gündemde olan Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Suriyelilere verilecek haklar büyük sıkıntı yaşatır

MHP Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Suriyeliler konusunda başından beri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin uyarıları var. Suriyeliler için sınırda tampon bölge oluşturulsun. Suriyelilere yardım tampon bölgeden yapılsın diye fakat bu konuda ne yazık ki Sayın Genel Başkanımızın uyarıları kulak arkası edildi. Sınırlar olduğu gibi güvenliksiz bir şekilde açıldı ve Suriyelilerin yanı sıra Işid ve PKK gibi teröristlerinde ülkemize girmeleri sağlandı. Suriyelilere vatandaşlık meselesi gerçekten çok önemli. Şayet Suriyelilere vatandaşlık verilirse ülkemizde büyük sıkıntılar başlayacak. Dikkat edecek olursanız ülkemizin bazı illerinde Suriyelilerle ile vatandaşlarımız arasında kavgalar başladı. Ölümler yaşandı ve tehlikeli durumlar baş gösterdi. Bir de bu insanlara vatandaşlık verilirse bu ülkede yaşanacakları tahmin bile edemiyorum. Türkiye’de yeterince ötekileştirme yapılıyor zaten. Bu ülkede mağdur çok insan var. 1200-1300 lirayla geçinmeye çalışan asgari ücretliler ve emekliler mevcut. Öncelikle Suriyeliler yerine daha ucuz imkanlarla emeklilere ev verilmeli. Kendi vatandaşın dururken, Suriyelilere ev vermek infiale neden olur. Biz misafirperver bir ülkeyiz. Suriyelilere yardım edilsin fakat bu insanlara hem vatandaşlık hem de TOKİ’den ev verilmesi adaletsizliğe yol açacak ve ülkemizde sıkıntılar yaşanmasına neden olacaktır” dedi.

hÅseyin áçldçr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.