DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Amirliğine bağlı ekipler tarafından ilçe genelindeki sürdürülen Genel Temizlik çalışmaları, hazırlanan plan program dahilinde sistemli olarak yapılıyor. Yapılan bu çalışmalar sonunda şehrin daha temiz ve daha güzel olması için ekipler büyük çaba sarf ediyor.

Saatli çöp uygulamasına mutlak surette riayet etmeleri bekleniyor

Temizlik işleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar da önce cadde ve sokaklar süpürülüp kaba atıklar toplanırken, akabinde atıklar araçlara nakledilerek kaldırılıyor. Ayrıca kaldırımlarda ekipler tarafından suyla birlikte temizlenip, süpürülerek kirlilikten arındırılıyor. Belediye Temizlik Ekipleri atıkların taşınması sonrasında Yıkama araçlarıyla tazyikli su ile yıkayarak cadde ve sokakların kaba atıklar sonrasındaki çirkin görüntüsünü gidermiş oluyorlar. Cadde ve sokakların temizlik anlamında kaliteyi yakalaması adına gereken hizmet Belediye Temizlik Ekipleri tarafından gece ve gündüz sunulurken, vatandaşların biraz daha duyarlı olarak yapılan bu çalışmalara destek vermesi, çevreyi kirletmemeleri, saatli çöp uygulamasına mutlak surette riayet etmeleri bekleniyor. İlçenin tüm mahallelerini kapsayan bu uygulamanın sonunda bir sisteme oturtularak devam ettirilmesi, duyarlı vatandaşların da bu yönde yapılan hizmetler ile daha temiz olunması noktasında teşvik edici rol üstlenmesi sayesinde, Gölcük’ün daha temiz ve yaşanabilir bir kent hüviyetine dönüşmesi için taviz verilmeden hizmetler devam ettiriliyor.

Saatli çöp uygulamasına uymayan vatandaşlar yüzünden kaldırımlar çöplerle doluyor

İlçemizde saatli çöp uygulamasına riayet etmeyen vatandaşlar yüzünden gündüz saatlerinde bile kaldırımlarda çöp görülüyor. Yetkililer belirlenen saatler dışında çöplerin dışarı çıkartılmaması konusunda uyarılarda bulunmasına rağmen bazı vatandaşlar bu uyarıları dikkate almıyor. Yetkililer daha güzel ve daha temiz bir Gölcük için saatli çöp uygulamasın bütün vatandaşların uymasını istiyor.

IMG-20160718-WA0023 IMG-20160721-WA0020 20150827_091915 20150827_103929 20150830_202856 20150901_093404 20150901_153731 IMG-20160701-WA0007

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.