DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tramvay 3. etap imalatları kapsamında geçici güzergah değişiklikleri yapılacak

Tramvay 3. etap imalatları kapsamında geçici güzergah değişiklikleri yapılacak

Tramvay yapım işleri 3. etap imalatları kapsamında güzergah değişikleri yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Tramvay Projesi kapsamında 3. Etap çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Bu kapsamda Hafız Binbaşı Caddesi’nde altyapı çalışmalarına 12 Temmuz Salı günü itibari ile başlanıyor. Çalışma yapılan bölgede araç trafiğinin ve vatandaşların sorun yaşamaması için alternatif güzergahlar oluşturuldu.

BUGÜN BAŞLAYACAK

Bir süreliğine trafik düzenlemesi yapılacak olan Hafız Binbaşı Caddesi’nde çalışmaların devam edeceğinden araçlar farklı noktalardan ulaşım sağlayacak. Bugün başlayacak alt yapı çalışmaları dolayısı ile ancak yayaların kullanımına ise kısmen izin verilecek.

3.ETAP ALT YAPI ÇALIŞMALARI NEDENİYLE

Tramvay 3. Etap kapsamında başlayacak alt yapı çalışmaları nedeni ile Cengiz Topel Caddesi’nden Hafız Binbaşı Caddesi’ne dönüşe izin verilmeyecek. Bunun için bu yolu kullanarak Yunus Emre Kültür ve Nikah Salonu ile Dolphin AVM’ye gitmek isteyen vatandaşlar için farklı güzergahlar belirlendi. Buna göre araçların Eren Camii önünden devam ederek Şehit Rafet Karacan Bulvarı üzerindeki ışıklardan sağa dönüş yapıp Berk Caddesi’ne giriş yapması yeterli olacak.

GÜZERGAHLAR BELİRLENDİ

Hafız Selim Efendi Caddesi’nden Hafız Binbaşı Caddesi’ne girişlere izin verilmeyeceği için Adliye Sarayı ile Yunus Emre Kültür ve Nikah Salonu’na gidecek vatandaşların ise Şehit Musa Caddesi üzerinden hareket ederek, yürüme mesafesinde ulaşımı sağlanacaktır.

GÅzergah

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.