DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Ocağından Ülkü Ocağına hayırlı olsun ziyareti

Türk Ocağından Ülkü Ocağına hayırlı olsun ziyareti
03.07.2016
1.157
A+
A-

Türk Ocağından Ülkü Ocağına hayırlı olsun ziyareti

Ülkü Ocakları başkanlığını İbrahim Özcan’dan devralan yeni başkan Melikşah Taşkına Türk Ocakları Kocaeli şube yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay Demir, Hars Heyeti Başkanı eğitimci Hali Özcan, yöneticiler Doç.Dr Gazi Ceylan Uçgun, Yrd. Doç. Tekin Yeken, Hanife Akyayla ve Emre Denizbilgini katıldı.

“Bu ocaklar bizleri de yetiştiren ocaklardır vefa ve gönül borcumuz hiç bitmeyecektir”

Ülkü Ocakları bu milleti ve bu devleti hiçbir çıkar gözetmeden sevmenin öğretildiği, devletten beklenti içinde olmadan ben bu vatana ve millete ne verebilirim diye yetişen gençlerin ocağıdır. Ülkemizin geleceğidir. Nerede vatan için can veren veya vermeye hazır gençler varsa çok büyük ihtimalle ya Ülkü Ocaklarında yetişmiş yada Ülkü Ocaklarının fikrleriyle örtüşen duygulara sahip vatanını seven gençlerdir diyen Yücel Alpay Demir, Ocak Başkanımız ve kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz, bu ocaklar bizleri de yetiştiren ocaklardır vefa ve gönül borcumuz hiç bitmeyecektir dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Taşkın varoluş gayemiz, ülkümüz doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecektir. Milli Kuruluşlar ile birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir , Türk Ocağı başkanı ve yöneticilerine ziyaretlerinden ve temennilerinden dolayı teşekkür ederim dedi.Samimi geçen sohbetin ardından Ocak Başkanı Melikşah Taşkına günün hatırasına üzerinde üç hilal ve bozkurt işlemeleri olan plaket takdim edildi.

 

13567516_10154261987862432_2556697902077164561_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.