DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VALİMİZ SAYIN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU VALİLİK PERSONELİ İLE

VALİMİZ SAYIN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU VALİLİK PERSONELİ İLE

VALİMİZ SAYIN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU VALİLİK PERSONELİ İLE

                                            BAYRAMLAŞTI.

 Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Valilik yerleşkesinde bulunan tüm kurumların, müdür ve personeli ile bayramlaştı.

Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra   Vali Yardımcıları, daire müdürleri ile kurum çalışanları katıldı.

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Kadir gecesini idrak ettiğimiz bu mübarek günde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizin, ailenizin ve tüm sevdiklerinizin şimdiden bayramını tebrik ediyorum. Nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlara erişmenizi diliyorum. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bir büyük millet olarak geleceğe yürüyüşümüze kararlı adımlarla devam ediyor, ebediyete kadar da güçlü bir ülke olmaya devam edeceğiz. Bu yürüyüşümüze devam ederken şehitlerimizi de asla unutmayacağız. Şu anda tüm değerlerimiz uğruna mücadele eden tüm güvenlik kuvvetlerimize Rabbimden kolaylıklar diliyorum. Allah onları korusun.

Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bugün bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesindeyiz. Bayramlar sevginin çoğaldığı, paylaşmanın arttığı, bir ve beraber olmanın hissedildiği manevi zamanlardır. Bugünlerde bir, diri ve güçlü olmak gerekir. Bayramlar bunu hissettiren ve gerektiren zamanlardır. Bu bayramda çevremizden başlayarak bayramı anlamı içerisinde yaşamak gerekiyor. Lütfen kırgınlıklarınız varsa bu bayram bunları giderin. Affetmenin en büyük erdem  olduğunu unutmayalım. Bayramlar şüphesiz sadece tatil yapmak, dinlenmek değil, büyüklerinde hatırlandığı kutsal günlerdir.

 Yoğun bir trafik var. İnşallah gideceğiniz yerlere kazasız, belasız ve sağlıkla ulaşırsınız. Lütfen trafik kurallarına çok dikkat edin. Mesele mesafeyi kısaltmak değil gideceğiniz yere sağlıkla varmaktır. Biz tüm tedbirleri aldık. Sizler de gönüllü bir uyaran olun. Hiçbir şey insanın canından ve varlığından önemli değil. Kazasız, sağlıklı, huzurlu ve keyifle geçen bir bayram diliyorum. Gönlünüzde ne varsa Mevlam sizlere hayırlısıyla onları nasip etsin.” diyen Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, tüm birimlerde çalışan personelin bayramlarını tebrik ederek, daha nice bayramlarda sağlık ve huzurla bir arada olma temennisinde bulundu.

03 04 05 06 01 02

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.