DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Gençler’de İcra Değişikliği

AK Gençler’de İcra Değişikliği
28.08.2016
1.542
A+
A-

AK Gençler’de İcra Değişikliği

Gençlik Kolları, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını; Başkan Murat Uzuner yönetiminde gerçekleştirdi.

Toplantıda güncel konular ele alındı. Ana gündem maddesi: Suriye’ye yapılan Fırat Kalkanı operasyonuydu. Daha sonra Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Biden’ın ziyareti konuşuldu. 30 Ağustos Zafer Bayramıyla ilgili yapılacaklar istişare edildi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın kızının düğününe katılım konusunda gündem maddesi ve İl Danışma konuşuldu. Bunun yanı sıra ilçe genelinde yapılacak olan ziyaretler ve istişare konuları masaya yatırılırken, Gençlik Kollar Başkanı Murat Uzuner tarafından yeni Gençlik Kolları yönetiminde görev alan yol arkadaşlarını toplantıda dile getirdikten sonra Uzuner şunları dile getirdi.

UZUNER “ ÇETİN VE MEŞAKKATLİ BU YOLDAN YILMAYACAĞIZ”

Bizler memlekete hizmet uğruna bu dava baş koyduk, destek olduk. Her bir genç arkadaşımız ister bayan ister erkek olsun davalarına sımsıkı bir şekilde sarıldılar, gecelerini gündüzlerine kattılar, yeri geldi uykusuz kaldılar ama bu davanın önemini milletin her birine anlatmak için çalıştılar, Allah yaptıkları bu çalışmalardan ötürü razı olsun. Dört bir koldan saldırıların hedefinde olan ülkemiz inanıyoruz ki bu düşmanlarını da el birliğiyle bertaraf etmesini başaracak, çünkü biz milletimize güveniyoruz, yönetim kurulumuza yeni giren arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, milletimize hizmet etmek için ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam ettiğimizi de kamuoyuna bildirmek istiyorum” diyerek konuşmasını sonlandırırken, Yeni İcra Kurulu şu şekilde oluştu.

Murat Uzuner (Başkan), Semih Sofu (Siyasi Hukuk İşleri Başkanı), Kemal Sarı (Teşkilat Başkanı), Tarık Karayel (Seçim İşleri Başkanı), Tolga Yazar (Tanıtım Medya Başkanı), Yusuf Erdoğan (Dış İlişkiler Başkanı), Ahmet Doğan Dilli (Sosyal Politikalar Başkanı), Ensar Gökhan Dalkıran ( Üniversitelerden Sorumlu Başkan), Ali Ruhan Çelik (Halkla İlişkiler Başkanı), Özge Yakupoğlu (Yerel Yönetimler Başkanı), Batuhan Kocaman (Mali ve Ekonomik İşler Başkanı), Şerif Balaban ( AR-GE Başkanı), Hasan Yakut (İnsan Hakları), Tayyip Ateş (Çevre ve Şehircilik Başkanı), Sevinç Ellibeş (Sekreterya Başkanı) olarak açıklandı.
IMG_7557 IMG_7558

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.