DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Amfi tiyatro duvarlarına yazık oluyor

Amfi tiyatro duvarlarına yazık oluyor
28.08.2016
944
A+
A-

Amfi tiyatro duvarlarına yazık oluyor

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde yer alan Amfi tiyatro’nun duvarları zarar görmeye başladığını geçtiğimiz aylarda gazetemizde yazdığımız haberde belirtmiştik. Otantik yapısı ve tarihi görüntüsü ile bölge halkı tarafından beğenilen duvarlar kendini bilmez gençlerin anlamsız yazdıkları yazılar neticesinde saldırı altında.

Duvarlar yazı tahtasına döndü

Değirmendere Amfi Tiyatro uzun yıllardır Kültür ve Sanata kapılarını açarak bir çok vatandaşa hizmet veriyor. Fakat son günlerde amfi tiyatronun duvarlarına da yazılar yazılmaya başladı. Bu duruma mahalleliler ve duyarlı vatandaşlar amfi tiyatronun duvarlarına yazı yazılmasına tepki gösteriyor. Vatandaşlar, “Değirmendere’de kültür ve sanata büyük hizmet veren amfi tiyatronun duvarlarına yazılan yazılar gerçekten bizleri çok üzüyor. Bu alanlar bir il ya da ilçe için çok önemlidir. Bu alanlar mutlaka korunması gereken alanlardır. Yetkililerden bu gibi alanların korunmasını istiyoruz” dedi.

 

DSC_2479 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.