DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Anıtpark sessiz kaldı

Anıtpark sessiz kaldı
05.08.2016
2.322
A+
A-

Anıtpark sessiz kaldı

 

Gölcüklülerin her zaman dolu olarak görmeye alıştığı Anıtpark, sıcak havalardan dolayı boş kaldı. Yaz aylarının ortalarına yaklaştığımız bu günlerde Gölcük’ün kalbi olan Anıtpark da sıcak havalardan nasibini aldı.

Hafta sonu sıcaklıkların yüksek olması nedeni ile sıcak havalardan etkilenen özellikle parkın müdavimleri olan emekli ve yaşlı vatandaşlar, evlerinde oturmayı tercih etti. Vatandaşların Anıtpark’ı öksüz bırakması en çok onlardan yem ve su bekleyen güvercinleri etkiledi.

 

Güvercinlerde susuz kaldı

 

Anıtpark’ın boş kalması sadece güvercinleri değil, Anıtpark’ın etrafında bulunan esnafları da olumsuz etkiledi. Hafta sonları hafta içine nazaran oldukça fazla müşteri bekleyen kafe ve restoran sahiplerinin bu hevesi kursaklarında kaldı. Şimdilerde ise Anıtpark müdavimlerinin ve esnaflarının beklentisi havaların bir nebze olsun serinlemesi. Gölcük’ün kalbi olarak adlandırılan Anıtpark’ın bu görüntüsü, ilçemiz adına oldukça garip bir fotoğraf olarak gözler önüne sergileniyor. Anıtpark’ın bu hafta içinde eski günlerine dönmesi bekleniyor.

 

1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.