DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bamya haftalardır şampiyon

Bamya haftalardır şampiyon
22.08.2016
1.063
A+
A-

Bamya haftalardır şampiyon

Gölcük’ün ikinci büyük pazarı olan Pazartesi Pazarı Gölcük Yeni Mahallede kuruluyor, kavurucu sıcaklar vatandaşları olumsuz etkilerken, birçok vatandaş Pazara çıkmak için akşam saatlerini tercih ediyor. Gölcük’ün ikinci büyük pazarı olan Pazartesi pazarında havanın kavurucu sıcak olması vatandaşları olumsuz bulduğunu ifade etti ve Pazar yapmaktan vazgeçmeyen vatandaşlar pazarda satılan meyve ve sebze fiyatlarını normal bulurken, bamya da yaşanan yükselişe bir anlam veremediklerini ifade etti.

Bamya şampiyonluğu kaptırmıyor

Pazartesi pazarının 4 haftadır üst üste şampiyonu olan bamya kolay kolay şampiyonluğunu kimseye kaptırmayacak. Pazardaki esnaflar fiyatlar konusunda şu şekilde konuştu “ Sıcakların yükselmesi fiyatlar açısından çok güzel oldu. Sıcaklar yükseldikçe pazarda da fiyatlar düşüyor. Çünkü ürün bol miktarda üretiliyor. Fiyatların uygun olması hem bizim için hem de vatandaş için çok uygun” dediler.

Pazarda Fiyatlar Şöyle:

Gölcük Pazartesi pazarında yaptığımız fiyat araştırmamızda şu şekilde oluştu: Domates 2 lira Dolmalık Biber 2 lira, Çarliston Biber 1,5 lira,Sivri Biber 1,5 lira, Taze Fasulye 3 lira, Barbunya 4 lira, Patlıcan 2 lira, Kabak 2 lira, Bamya 10 lira, Soğan 1 lira, Havuç1 lira, Salatalık 1 lira Mantar 7 lira Patates 7 kilo 5 lira Muz 6 lira, Üzüm 2,5 lira, İncir 5 lira, Nektar 2 lira, Şeftali 2 lira, Kavun kilo 1,5 kuruş,Karpuz kilo 1,5 kuruş, Elma 1,5 lira, Armut 2,5 lira, Kayısı 5 lira, Çilek 5 lira olarak belirlendi.

IMG_3828

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.