DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, Bakan Fikri Işık’ı acı gününde yalnız bırakmadı

Başkan Karaosmanoğlu, Bakan Fikri Işık’ı  acı gününde yalnız bırakmadı
30.08.2016
1.366
A+
A-

 

Başkan Karaosmanoğlu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın 78 yaşında hayatını kaybeden annesi Mecbure Işık’ın cenaze törenine katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Bakan Fikri Işık’ı

acı gününde yalnız bırakmadı

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın annesi Mecbure Işık’ın cenaze törenine katıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların katıldığı cenaze töreninde Başkan Karaosmanoğlu, Bakan Işık’ı acı gününde yalnız bırakmadı.

 

CENAZE TÖRENİ HEREKE KIŞLADÜZÜ’NDE GERÇEKLEŞTİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın 78 yaşında hayatını kaybeden annesi Mecbure Işık, gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Bakan Işık, Hereke Kışladüzü Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. Düzenlenen cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Donanma Komutanı Veysel Kösele, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, BAKAN IŞIK’A TAZİYELERİNİ İLETTİ

Hereke’ye karayolu ile gelen Başbakan Binali Yıldırım, Bakan Işık’a başsağlığı dileklerini iletti. Hereke Kışladüzü Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Mecbure Işık’ın tabutunu ilk olarak Başbakan Binali Yıldırım, Bakan Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu omuzladı. Bakan Işık’ın annesinin cenazesi daha sonra aile kabristanlığına defnedildi.

 

Cenaze (1) Cenaze (5) Cenaze (7)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.