DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Şehitler ve gaziler bizim kardeşimizdir”

Başkan Karaosmanoğlu, “Şehitler ve gaziler bizim kardeşimizdir”
07.08.2016
1.066
A+
A-

Başkan Karaosmanoğlu, “Şehitler ve gaziler bizim kardeşimizdir”

 Başkan Karaosmanoğlu, 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyasına katılarak Gebze’de bu anlamlı projeye destek verdi.

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyasına katılarak Gebze’de ki anlamlı projeye destek verdi. Kampanya öncesi açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimler olarak şahsen ben, bölgemizde ve çevre illerde vatan ve demokrasi uğruna gerek canlarını feda eden şehitlerimizin ailesine ve gazilerimize sahip çıkıyorum. Çünkü o benim şehidim, benim gazim ve kardeşimdir” dedi.

“ÜLKEMİZ, MİLLETİMİZ VE ALLAH İÇİN MEYDANLARDAYDILAR”

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, teşkilat üyeleri ve vatandaşların katıldığı dayanışma kampanyasında açıklamalarına devam eden Karaosmanoğlu, “Devletimiz şehitlerimizin ailesine ve gazilerimize sahip çıkıyor. O kahramanlar ülkemiz, milletimiz ve Allah için meydanlara çıktılar. Bu kardeşlerimize ve ailelerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZ GÖZÜNÜ KIRPMADAN MEYDANLARA İNDİ”

 “Türk Milleti 7’den 70’e şehit ve gazi olmayı çok iyi biliyor” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Milletimiz bunu Çanakkale’de, İstiklal Savaşı’nda ve son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde bir kez daha gösterdi. Yaşadığımız zor zamanlarda her zaman halkımız, namusunu, vatanını ve bayrağını korumak için harekete geçiyor. Bu hain sinsi saldırı karşısında halkımız hiç gözünü kırpmadan, Cumhurbaşkanımızın işareti ile meydanlara ve havalimanlarına indi. Darbeci askerlerin önüne geçtiği gibi tankların önüne yattı. Bu pisliği, safrayı ve hain saldırıyı püskürttü. Bu belayı şimdilik defettik. İnşallah temizlik çalışması devam ediyor, etmeye de devam edecek” şeklinde konuştu.

“KAMPANYAYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 Şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize sahip çıkmak bizim için en önemli görevdir vurgusunu da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bundan dolayıdır ki gerek AK Parti teşkilatları olarak gerekse vatandaş olarak imkânımız doğrultusunda karınca kararınca herkes kendi yardımını yapabilir. Ayrıca gerek hükümetimiz gerekse yerelde bizler hep şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında olacağız. Her türlü ihtiyaçlarını soracağız ve gereğini yerine getireceğiz. Bu organizasyona katılan ve yapan Ak Parti İl Teşkilatımıza ve Gebze ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını tamamladı.

ZIYA1661 ZIYA1694

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.