DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BİRİNCİLİK ELDE ETTİ

BİRİNCİLİK ELDE ETTİ

Emre Öztürk Giresun’u dize getirdi

İlimizin yetiştirdiği en önemli yüzücülerden, Açık Deniz Yarışmalarında çok büyük başarılara imza atan Emre Öztürk, bunlara bir yenisini daha ekledi.

Öztürk, geçtiğimiz günlerde Giresun’da yapılan 3 bin metre Açık Deniz Yarışmalarında birinci geldi.

150 YÜZÜCÜ KIYASIYA YARIŞTI

Açık Deniz Yarışmalarında çok başarılı olan Emre Öztürk, daha önce Kastamonu’daki müsabakada Dünya Şampiyonunu geride bırakıp, kürsüye çıkmıştı. Emre Öztürk, bu kez Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenlediği, Giresun’da yapılan 2.Ayak Müsabakalarında 150 sporcu arasında ilk sırayı aldı, bir büyük başarıya daha imza attı.

SIRADA DEĞİRMENDERE VAR

Emre Öztürk, bu ay içerisinde yapılacak Değirmendere Açık Deniz Yarışmalarında oldukça iddialı. Daha önce bu yarışmayı 4 kez üst üste kazanan genç sporcu, bu kez G.Saray, Enka ve Fenerbahçe gibi yüzmede çok önemli kulüplerin sporcularıyla yarışacak. Öztürk, “Kendimi çok iyi hissediyorum. İlimde yapılacak yarışmada da birinci olmadığı hedefliyorum” dedi.

91757

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.