DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BÜYÜK İKRAMİYE 18’İNCİ KEZ AYNI İLÇEYE ÇIKTI

BÜYÜK İKRAMİYE 18’İNCİ KEZ AYNI İLÇEYE ÇIKTI

Sayısal Loto muamması

Sayısal Loto’da haftanın çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. Sayısal Loto’nun büyük ikramiyesi son 3 yılda 18’inci kez Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde oynan bir kupona isabet etti. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, Sayısal Loto’nun dünkü çekilişini kazanan numaraları açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, 1.030’uncu hafta çekilişinde 6 bilen bir kişi 4.526.898,10 TL kazandı. Sayısal Loto’da 5 bilen 200 kişi 3.486,25 TL, 4 bilen 10 bin 574 kişi 50,30 TL, 3 bilen 200 bin 353 kişi ise 7,35 TL kazandı.

  1. KEZ YENİMAHALLE KAZANDI

Sayısal Loto çekilişinde dikkat çeken nokta ise büyük ikramiyenin bir kez daha Ankara’nın Yenimahalle ilçesine çıkması oldu. Yenimahalle son üç yılda 17 kez şans oyunlarını kazanmasıyla gündeme geldi. Bu ikramiyenin de Yenimahalle’den oynanan bir kupona isabet etmesiyle bu rakam 18’e yükseldi.

İKİ AYDA BİR BÜYÜK İKRAMİYE VAR!

İlçeden şans oyunu oynayan bir kişi en son 18 Haziran 2016 tarihli sayısal loto çekilişinde 1 milyon 368 bin liralık ikramiyeyi kazanmıştı.

SOSYAL MEDYA’DA SAYISAL LOTO GÜNDEMİ

Ankara’nın Yenimahalle ilçesine isabet eden büyük ikramiyeler sosyal medyanın da gündeminde üst sıralara oturdu. Sayısal Loto’nun dün gece de Yenimahalle’den oynanan bir kupona isabet etmesi Twitter’da ‘şüpheli’ olarak yorumlandı.

Birçok vatandaşın hayalini süsleyen ikramiyeleriyle vatandaşları cezbeden ve her hafta Cumartesi akşamları çekilen Sayısal Loto’da büyük ikramiye bu hafta yaklaşık 3 buçuk milyon lira.

sayisal_loto

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.