DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükşehir ve halk otobüsleri miting alanına ücretsiz taşıdı

Büyükşehir ve halk otobüsleri miting alanına ücretsiz taşıdı
07.08.2016
1.679
A+
A-

Büyükşehir ve halk otobüsleri miting alanına ücretsiz taşıdı

BÜYÜKŞEHİR FARKI

 Büyükşehir’e bağlı toplu taşıma araçları ve halk otobüsleri, pazar günü yapılan muhteşem mitinge vatandaşları ücretsiz taşıyarak vatandaşlara önemli bir hizmet sundu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi ve vatan nöbetleri, 07 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de 81 ilde birden aynı anda yapılacak mitinglerle final yaptı. İlimizde de dev mitingin buluşma adresi İzmit Perşembe Pazarı oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma araçlarıyla özel halk otobüsleri miting alanına giden vatandaşları belirlenen saatlerde ücretsiz taşıyarak vatandaşları yüzünü güldürdü.

CUMARTESİ GECESİ SON NÖBET YAPILDI

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın darbecilere ‘dur’ denilmesi için halkı alanlara davet etmesiyle başlayan demokrasi ve vatan mitingleri, çifte nöbetle sona erdi. Her gece İzmit Perşembe Pazarı’nda bir araya gelen ve sabaha kadar vatan nöbeti tutan on binlerce Kocaelili, 06 Ağustos Cumartesi’yi 7 Ağustos Pazar’a bağlayan gece yine meydanlarda oldu. Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Büyükşehir’in Hat 200, Hat 800C ve Hat 800K dışında kalan toplu taşıma araçları, saat 19.00’dan itibaren vatandaşları ücretsiz taşıdı.

PAZAR GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZDİ

Büyük finalin yaşandığı 7 Ağustos Pazar günü ise yine Büyükşehir’in Hat 200, Hat 800C ve Hat 800K dışında kalan toplu taşıma araçları, saat 15.00’ten gece yarısına kadar vatandaşları İzmit Perşembe Pazarı’na ücretsiz taşıyarak vatandaşlara önemli bir hizmet daha sundu.

HALK OTOBÜSLERİNDEN DESTEK GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve siyasi partilerin genel başkanlarının katılımıyla İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek çok geniş katılımlı mitingin dev ekranlardan yansıtıldığı İzmit Perşembe Pazarı’ndaki son nöbete ilimizdeki halk otobüsleri de destek verdi. Toplu taşıma kooperatifleri geçtiğimiz Pazar günü 15.00-18.00 saatleri arasında miting alanına giden vatandaşları ücretsiz taşıdı.

ÜCRETSİZ HİZMET VEREN KOOPERATİFLER ŞUNLARDI

Miting alanına ücretsiz taşıma yapan kooperatiflerin listesi işe şöyle;

5 No’lu İzmit Derince

6 No’lu Dolmuş Koop.

10 No’lu Körfez Koop.

19 No’lu Hereke-İzmit

22 No’lu Aşağı Hereke-Yukarı Hereke-İzmit

60 No’lu Akmeşe-İzmit

117 No’lu Üçköyler-İzmit

55 No’lu Alikahya-İzmit

125 No’lu Eseler Solaklar-İzmit

120 No’lu Belen-Balören-İzmit-

Hasancık-Orta Burun-İzmit

140 No’lu Orhaniye-İzmit

111 No’lu Sepetçi-Hakkaniye-İzmit

115 No’lu İsakçılar-İzmit

80 No’lu Köseköy -İzmit

98 No’lu Arslanbey-İzmit

129 No’lu Derbent-Balaban-Maşukiye-İzmit

68 No’lu Suadiye-İzmit

84 No’lu Uzuntarla-Eşme-İzmit

119 No’lu Avluburun-İzmit

49 No’lu Kandıra-Şehir İçi

2 No’lu Karamürsel-İzmit

70 No’lu Yeniköy-İzmit

39 No’lu Değirmendere-İzmit

71 No’lu Kullar-İzmit

93 No’lu Bahçecik-İzmit

İhsaniye – İzmit

 

IMG_3272

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.