DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÇOCUKLAR OYUN PARKLARINA AKIN ETTİ

ÇOCUKLAR OYUN PARKLARINA AKIN ETTİ

Sıcak havalar en çok onları sevindirdi

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi en çok çocukları sevindirdi.

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması en çok çocukların işine geldi. Güneş ile birlikte kendilerine ilçe genelinde oyun parklarına atan çocuklar özellikle Değirmendere ye ayrı bir hareketlilik getirdi. Değirmendere Çınarlık Meydanında bulunan parklarda gün boyu çocukların uğrak mekanı oldu. Aileler ise çocuklarıyla birlikte gezinti yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Özellikle hafta sonları aşırı kalabalık olması Değirmendere’ye canlılık katarken esnaflara da ekonomik anlamda katkı sağlamaya başladı. Bölge esnafı yaz aylarında işlerin her zamankinden daha çok arttığını yaz ayı ne kadar uzun sürerse kendileri için o kadar iyi olduğunu ifade ettiler. Hava sıcaklıklarının uzun bir süre daha bu şekilde devam edeceği gelen bilgiler arasında olurken, Değirmendere ve Gölcük’te çocuk oyun parklarına ilginin de daha da artması bekleniyor.

DSC_0095 (2) DSC_0099 (2) DSC_0103 DSC_0086 (2)

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.