DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CUMARTESİ GÖLCÜK TEK YÜREK OLSUN

CUMARTESİ GÖLCÜK TEK YÜREK OLSUN

Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş Gölcük halkını Nöbete davet etti

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz gün Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Siyasi Parti İlçe Başkanları ve STK yöneticileri ile bir araya geldi. Kaymakam Yazıcı, tüm STK’ları ve siyasi partileri Cumartesi akşamı Demokrasi nöbetine davet etti.

Yazıcı, “Bu alçak ve hain darbe teşebbüsü püskürtülürken maalesef 208 şehidimiz olmuştur”

Toplantıda konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, şu sözleri dile getirdi: “Bildiğimiz üzere 15 Temmuz akşamı Türk Silahlı kuvvetlerimiz içerisinde çöreklenmiş paralel yapıya mensup bir kısım çete ve iş birlikçileri tarafından ülkemize, ülkemizin tepesindeki Cumhurbaşkanımıza milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve Ülkemizin hassas kamu kurumlarına ve güvenlik birimlerimize yönelik olarak ve elbette netice itibarıyla milletimize milli iradeye ve demokrasiye karşı yapılmış olan bir haince alçakça ve şerefsizce planlanmış darbe teşebbüsü Türk Silahlı kuvvetlerimizin güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin engin ferasetiyle ülke olarak bir bütün olarak bütün kurul ve kuruluşlarımızla beraber olarak bastırılmış ve anında püskürtülmüştür. O andan itibaren de Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan bütün vatandaşlarımız bütün millet Devletiyle beraber olmuş sokaklara dökülmüş Devletine, Cumhuriyetine, Bayrağına, toprağına aziz vatanına dolayısıyla milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmış ve o günden bugüne sokakları biz milli iradenin ve demokrasinin nöbetçisiyiz. Bu alçak ve hain darbe teşebbüsü püskürtülürken maalesef 208 şehidimiz olmuştur.  Dolayısıyla geçmişte olduğu gibi bugün de bu topraklar için şehitler vermeye devam ediyoruz” dedi.

“Demokrasi nöbetini tutmaya devam edeceğiz” Kaymakam Yazıcı “O andan itibaren bütün vatandaşlarımız devletine vatanına demokrasisine milli iradeye sahip çıkmak için sokağa çıktı. Gölcüğümüz bu konularda hassas Ülkemizin çok müstesna yerlerinden birisi. Donanmamız silahlı kuvvetlerin göz bebeği. Vatanını denizlerden gelebilecek tehlikelere karşı koruyabilecek göz bebeğimiz silahlı kuvvetleri teşkilatımız. Biz Gölcük olarak her zaman donanmamızın yanındayız. Donanmamız da Allah’a şükür dimdik ayakta. Vatan savunmasında görevini başarıyla ifa etmeye devam ediyor. Dolayısı ile buradan çıkacak ses birlik beraberlik yürekli karar elbette ki ülkemiz içinde önemli. Vatandaşlarımız çok güzel birlik beraberlik içerisinde. Milli iradeye sahip çıkma konusunda Donanmamızla birlikte örnek davranış göstermiştir. Bizde sabahlara kadar sokaklardayız. Demokrasi nöbetini tutmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın tabi duygu seli var. Bunlara da hitap etmek için özel bir program yapalım istedik. Tüm siyasi partilerimizle ve STK’larımızı Cumartesi yapılacak olan demokrasi nöbetine bekliyoruz. Şehitlerimizi için her akşam mevlid okutuyoruz. Cumartesi günü hatim duası yapacağız” dedi.

“Yardım kampanyasına destek olalım”

Kaymakam Yazıcı “15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralananlar için başlatılan yardım kampanyasına tüm siyasi parti temsilcilerimizin ve STK’ların destek vermesini arzuluyoruz. basın aracı ile de daha önce duyurusunu yaptık. Bu kampanyaya halkımızda destek veriyor. Herkese destekleri için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ellibeş “Darbe girişiminin ardından tüm vatandaşların, Siyasi partilerin ve STK’ların tek yürek oldular. Birlik ve beraberliğimizi tüm dünya gördü. Halkımızı hesaba katmayanlar yaptıkları girişimin faturasını ağır ödüyor. Ben sabahlara kadar sokaklarda nöbet meydanlarında bekleyen halkımıza ve siz değerli başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

DSC_0879 DSC_0881 DSC_0895 DSC_0872 DSC_0873

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.