DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dar kaldırımlarda direkler büyük yer işgal ediyor

Dar kaldırımlarda direkler büyük yer işgal ediyor
28.08.2016
972
A+
A-

Dar kaldırımlarda direkler büyük yer işgal ediyor

İlçemizde Preveze Caddesi’nde bulunan bir detay dikkat çekiyor. Cadde üzerinde bulunan dar kaldırımda bulunan aydınlatma direği vatandaşlara sıkıntı yaşatıyor. Vatandaşlar, ‘Bu kadar dar olan kaldırıma bu direk neden konur? Anlamadık’ diyerek tepki gösteriyor.

Dikkatlerden kaçmıyor
İlçemizde Preveze Caddesi üzerinde, kaldırımda yer alan aydınlatma direği kaldırımın dar olması ve direğin kaldırımda yer kaplaması vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Trafiğin yoğun olarak yaşandığı caddelerin başında gelen Preveze Caddesi üzerinde, kaldırım üzerinde bulunan direk vatandaşların dikkatinden kaçmıyor. Vatandaşlar direğin bu kadar dar bir kaldırıma konulmasına tepki gösteriyor.

Vatandaşlar, “Kaldırımlara direk istemiyoruz”

Özellikle dar kaldırımlara bu şekilde yer kaplayan aydınlatma direklerinin konulmasını istemeyen vatandaşlar, tepkilerini şu sözlerle dile getirdi: “Bu cadde araç bakımından zaten çok yoğun. Burada özellikle mesai sonlarında trafik adeta kilitleniyor. Bir de bu caddede insanların yürümesi için kaldırımlar oldukça dar. Bir de kaldırımlara konulan aydınlatma direkleri dar olan kaldırımı daha da daraltıyor. Bizler bu durumda bulunan kaldırımlara direk konulmasını istemiyoruz” diyerek şikayetlerini dile getirdi.

 

12516798_839786326144407_1350728454_o

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.