DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmenderespor yeni sezona müthiş transferlerle hazırlanıyor

Değirmenderespor yeni sezona müthiş transferlerle hazırlanıyor

Değirmenderespor yeni sezona yapmış olduğu transferle fırtına gibi hazırlanıyor. İlçemizin başarılı takımlarından Değirmenderespor yapmış olduğu transferlerle yeni sezona fırtına gibi hazırlanıyor. Yaptığı iç ve dış transferlerden sonra yeni sezon hazırlıklarını iyi bir şekilde giren Değirmenderespor da futbolcudan teknik heyete kadar moraller yüksek. Değirmenderespor Basın Sözcüsü Semih Özdemir yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

ÖZDEMİR ” ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIM OLUŞTURUYORUZ ”

Göreve geldiğimiz günden bu yana Değirmenderespor’u hak ettiği yere getirmek için teknik heyetimizle birlikte yönetiminiz seferber oldu, bu yıl geçen yıldan daha üst düzey bir performans sergileyen futbolu keyifle izlettirecek bir Değirmenderespor’u oluşturmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şuanda teknik heyetimizin istediği kaleci konusunda da iki kardeşimizle çalışmalarımız devam ediyor, yeni sezonda eksiksiz bir kadro oluşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde açıklamada bulundu.

Değirmenderespor Kulüp Başkanı Severcan Kara yapılan transferleri şöyle açıkladı. Atilla Altan Adıyaman spor Oguzhan Bölgen Çamçukurspor Ali Rıza Bat Başaran spor Armagan Erimez Gölcük spor Uğur Gegin Başaran spor İlker Acar Halıdere spor Harun Turgut İşeri Sultangazi spor Onur Kosif ve Volkan Yılmaz demir spor Ramazan Kılıç Abdullah Ay  Bedirhan Baştan Gölcük U 19, Ahmet Kuburlu Map, Şener Ahmet Akyıldız Çamçukurspor’dan alarak  dış transferlerimizi tamamladık. İç transferde ise  Furkan Bilgin, Mustafa Tetik, Soner Güner, Necati Bekiroğlu, Erhan Karyağış alt yapıdan Oguzhan ve Berkay, Kalecimiz Tümay Yavuz’u Gölcük spora verdik suan 2 tane Kaleci deniyoruz. Verilen rapor doğrultusunda kaleci transferimizide noktalayıp yeni sezona hazır hale geleceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

foto_raf 2 foto_raf 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.