DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Donanma komutanlığı 17 Ağustos deprem şehitlerini unutmadı

Donanma komutanlığı 17 Ağustos deprem şehitlerini unutmadı

Donanma komutanlığı 17 Ağustos deprem şehitlerini unutmadı

17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Töreni, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı Deprem Şehitleri Anıtında icra edildi. Törene, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Donanma Komutanlığı bağlısı birlik komutanları ve birlik personeli ile depremde hayatını kaybeden şehitlerimizin 48 yakını iştirak etti.

 

Protokol kalabalıktı

Tören hitamında, deprem şehidi yakınlarından Refaattin Gürler; ‘‘Depremde şehit olan Er Murat Ggürler’in babasıyım. Her sene törene katılırım. Bugünün ve bizlerin hatırlanmasından, unutulmamasından dolayı memnunuz.’’, Ferit Akman; ‘‘Şehit Er Ramazan Akman’ın babasıyım. 17 Ağustos törenlerine devamlı geliyorum. Yapılan bu anma törenlerini yerinde buluyorum, Allah sizlere, devletimize uzun ömürler versin. Resmi günlerde ziyaretleriniz olsun, bizlere tebrik kartı göndermeleriniz olsun her zaman için minnettarız.’’, Ayşe Sutaş ‘‘Şehit Er İsmail Sutaş’ın annesiyim. Balıkesir’den geldim, her sene geliyorum. 17 yılda belki 2 kere gelemedim o da bayrama denk geldiği için. Ama Allah sizden razı olsun, bizleri yine çağırdınız, geldik. Bu sene diğer çocuklarımla beraber geldik hatta, oğlum ve gelinimle. Çok sağolun.’’ ifadeleriyle duygularını dile getirmişlerdir. Depremde hayatını kaybeden şehitlerimizin yakınları düzenlenen öğle yemeğinde ağırlanmışlardır. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

(1) - Kopya (2) - Kopya (6) - Kopya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.