DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ın KÜRTÜLER MİRAS TUTKUSU

Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ın  KÜRTÜLER MİRAS TUTKUSU
29.08.2016
1.764
A+
A-

Gölcük Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ın

KÜRTÜLER MİRAS TUTKUSU

Gölcük kaymakamlığı yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz yıllardır Amatörce ve hobi olarak topladığı tarihi değerleri olan objelerin kaymakamlık yazı işleri Yılmaz’ın odasında çok otantik ve yakın tarihimiz kokan kültürel mirasımız insanları birazda olsa yakın geçmişimizle buluşturuyor.

70 yakın tarihi obje var

70 üzerinde Osmanlı ve Cumhuriyet tarihinden objeler bulunduran Yılmaz “ Evlerimizde ve günlük hayatta kullanılan objeler bulundurmaktan mutlu oluyorum. Senlerdir nerede olursa olsun bir tarihi obje görsem saklarım ya da alırım. Bu yüzden 70 yakın tarihi objem var. Bu benim için vazgeçilmez bir hobi. Ben yaşayana kadar bu hobim devam edecek. Benden sonrada inşallah çocuklarım ve torunlarım bu sevgi dolu ve tarih kokan hobi sürdürürler” diye konuştu.

IMG_4484 IMG_4486 IMG_4489

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.