DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’ndan Başkan Alp’e ziyaret

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’ndan Başkan Alp’e ziyaret

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi geçtiğimiz gün AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’i makamında ziyaret etti.

Alp, “Bu süreç hepimize iyi bir ders oldu”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz gün Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimini ağırladı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, ziyarette yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle ziyaretiniz beni oldukça mutlu etti. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun Gölcük için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü Kültür Dernekleri Platformu çatısı altında birçok derneği içinde bulunduran zengin bir platform. Sizlerinde söylediği gibi 15 Temmuz darbe sürecini halkımızın ve güvenlik güçlerimizin kararlı mücadelesi ile atlatmış bulunuyoruz. Tabi bu süreç hepimize iyi bir ders oldu. Bizler içimizdeki hainlerin gerçek yüzünü gördük. Bu hainler destekçileri olan küresel güçlerle ülkemizi darbe ile bölme çabasına girse de halkımızın gerçek gücünü en derinden hissetmişlerdir. Ben tüm halkımıza ve güvenlik güçlerimize kararlı mücadelelerinden ötürü teşekkür etmek istiyorum. Halkımızın gücüyle vatan hainleri ve işbirlikçileri emellerine ulaşamamış, hayalleri suya düşmüştür” dedi.

Denlikol, “Ülkemiz 3-5 vatan hainine asla pabuç bırakmayacak kadar da güçlüdür”

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, “15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ülkemiz geleceği açısından çok büyük tehlike atlattı. Gerek Gölcük’te gerek tüm Türkiye’de halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla tüm dünyaya örnek olacak bir mücadele başlattı ve halk demokrasi meydanlarına koştu. Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir devlettir. Ülkemiz 3-5 vatan hainine asla pabuç bırakmayacak kadar da güçlüdür. Bizler Gölcük’te ve tüm ülkemizde birlik ve beraberliğin sağlandığını gözlemlemekteyiz. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak bizler 15 Temmuz’dan bu yana süreci yakından takip ediyoruz. Ülkemizin yaşanan bu sürecin kolay atlatacağı görüşünde olduğumuzu belirtmek isterim.Zor bir süreç yaşadık fakat bu süreci en yakın zamanda atlatacağımıza inanıyorum.”

DSC_0819

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.