DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK ZAFER BAYRAMINDA BULUŞTU

GÖLCÜK ZAFER BAYRAMINDA BULUŞTU

GÖLCÜK ZAFER BAYRAMINDA BULUŞTU

Türkiye’de olduğu gibi Gölcük’te de 30 Ağustos Zafer Bayramı 94. Yıl Dönümü Anıt Park’ta coşkuyla kutlandı.

Türkiye’de olduğu gibi Gölcük’te de 30 Ağustos Zafer Bayramı 94. Yıl Dönümü Anıt Park’ta coşkuyla kutlandı. Törene Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Deniz Ana Us Komutanı Tuğamiral Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcı vekili Cumhuriyet Savcısı Ahmet Selçuk Aksoy, siyasi parti Başkanları yöneticiler, sivil toplum kuruluşları katıldılar.

TÖRENLE BİRLİKTE ÇELENK SUNUMU YAPILDI

Gölcük Anıt park’taki tören protokolün çelenk sunumuyla başlandı, daha sonra saygı duruşu İstiklal marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Deniz Binbaşı Halil İlker Avcı yaptı, daha sonra “Can Yoldaşıma Mektuplar” adlı şiiri Çakabey Anadolu lisesi öğrencisi Mehmet Akif Sarıca okudu.

KAYMAKAMLIKTA TEBRİKAT KABULÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük Anıt park’ta çelenk koyma töreni sonrasında Gölcük Kaymakamlık makamında düzenlenen Tebrigat kabulüne törene katılan tüm subay astsubay resmi daire kurum ve kuruluşlar siyasi parti başkanları yöneticiler ve sivil toplum kuruluşları Kaymakamlık’ta Tebrigat kabulüne katıldılar ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladılar.

ARDINDAN KAYMAKAMLIKTA KOKTEY VERİLDİ

Gölcük Kaymakamlık makamında Kaymakam Adem yazıcı, Gölcük Deniz Ana Us Komutanı Tuğamiral Baybars Küçükatay, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcı vekili Cumhuriyet Savcısı Ahmet Selçuk Aksoy’un hazır bulunduğu Tebrigat Kabulünden sonra misafirlere kokteyl verildi, daha sonra program sona erdi.

CHP 3 YIL ARADAN SONRA ÇELENK KOYDU

Gölcük anıt park’ta 30 ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına protokol çelenklerinin sunumu yapılırken 3 yıldır CHP Gölcük örgütü Anıt park’ta 30 Ağustos Zafer Bayramında çelenk sunumu yaptılar.

VERİLEN KOKTEYLE 7’DEN 70’E YOĞUN İLGİ

Anıtpark’ta ki kutlamanın ardından Kaymakamlık’ta verilen kokteyle 7’den 70’e birçok insan katılarak eşlik etti, vatandaşlar en büyük milli bayramlarımızdan biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını gelecek nesillere de aktararak egemenliğimizin ne gibi büyük zorluklar karşısında sağlandığını nesilden nesile aktararak bu duygunun bitmemesi için her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

1e IMG_4545 IMG_4563 IMG_4583 IMG_4596 IMG_4604 IMG_4611 IMG_4617 IMG_4628 IMG_4635 IMG_4636 IMG_4645 IMG_4659 IMG_4661 IMG_4668 IMG_4683 IMG_4693 IMG_4718 IMG_4725 IMG_4731 IMG_4732 IMG_4735 IMG_4737 IMG_4739 IMG_4742 IMG_4743

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.