DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TE ASFALT ÇALIŞMASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

GÖLCÜK’TE ASFALT ÇALIŞMASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
31.08.2016
1.128
A+
A-

GÖLCÜK’TE ASFALT ÇALIŞMASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

Gölcük Belediyesi Ekiplerince Değirmendere’de yol yapım, asfalt çalışmaları sürdürülüyor.
Bu kapsamda Değirmendere Fındık Sokak’ı kapsayan yol yapım, asfalt çalışmaları gerçekleştirilmekle birlikte, çalışmalar hızlı bir şekilde ve büyük titizlikle yürütülüyor. Gölcük Belediyesi’nin İlçe genelinde hızla devam ettirdiği sokak ve cadde çalışmalarında tonlarca asfalt seriminin yanısıra, parke döşenmesi ve yama çalışmalarıyla yollar güzelleştirilerek daha kullanışlı hale getiriliyor. Bu çalışmalar sonucunda da vatandaşlar oldukça memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Gölcük’te yolu, asfaltı, parkesi olmayan sokak kalmasın projemiz doğrultusunda havalar imkan verdiği müddetçe yollarımızı yapıyoruz. Yenilenen yolların yapımını vatandaşların daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşayabilmelerini, standartı yükseltmeleri adına gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da Değirmendere Fındık sokakta asfalt çalışmalarımız hızla devam etmekte ve bundan sonra da benzer çalışmalarımıza devam edeceğiz, denildi.

 

IMG_5035 IMG_5038

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.