DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hacıyatmazlara verilen zarar had safhada

Hacıyatmazlara verilen zarar had safhada
30.08.2016
1.096
A+
A-

Hacıyatmazlara verilen zarar had safhada

İlçemizin neredeyse her alanında bulunan hacıyatmazlar ne yazık ki zarar görmekte. Belediye her fırsatta zarar gören hacıyatmazları yenileriyle değiştirmeye devam ediyor. Vatandaşlar ise plastik hacıyatmazları umursamayan araç sürücülerine tepkilerini gösterirken,hacıyatmazların demirden ya da çelikten konulmasını yetkililerden istiyor.

Vatandaşlar, “Bunların parası bizlerden çıkıyor”

Vatandaşların verdiği vergiler ile yapılan ve ilçemizin her alanında binlerce bulunan hacıyatmazlara sürücülerin verdiği zarar ortada. Zarar gören hacıyatmazlar yol kenarlarında ya da yolun orta bölümünde dikkat çekiyor. Vatandaşlar kendi ceplerinden verdikleri vergilerle yapılan hacıyatmazlara verilen bu zarara karşı araç sürücülerine sert tepki gösterirken, bir yandan da belediye zarar gören hacıyatmazları yenieriyle değiştiriyor. Vatandaşlar plastik hacıyatmazların yerine özellikle ilçe merkezine demir ya da çelik hacıyatmazların yapılmasını istiyor. Araç sürücülerini ancak bu türlü hacıyatmazların durduracağını ifade eden vatandaşlar, sürücülerden hacıyatmazlara zarar vermemelerini istedi.

20160517_105010 - Kopya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.