DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hain terör bu defa Gaziantep’i vurdu BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR

Hain terör bu defa Gaziantep’i vurdu  BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR

Hain terör bu defa Gaziantep’i vurdu

BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR

Türkiye’nin 15 Temmuzda yaşadığı hain FETO darbe girişimi sonrasında 240 vatandaşımız demokrasiye sahip çıkarak şehit olmuştu. Ardından güneydoğu illerinden gelen peş peşe hain saldırılar ve şehit haberlerinden sonra, önceki gün Gaziantep’te bir düğün esnasında gerçekleşen canlı bomba saldırısı sonucunda aralarında küçük çocukların da bulunduğu elli vatandaşımız hayatını kaybederken, yüze yakın vatandaşımız da yaralanmıştı. Türkiye’nin milli bütünlüğüne kastetmek amacıyla gerçekleşen ve kanlı terör örgütü İŞİD’i gösteren insanlık dışı saldırı sonrasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Ana Muhalefet Lideri ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere tüm ülke teröre bir kez daha lanet yağdırırken, ülkenin her yerinden ortak bir ses yükseldi. Birliğimizi bozamazlar. Gölcük’te de gerek iktidar gerekse muhalefet partilerinin ilçe başkanları ortak bir ses vererek, milli bütünlüğümüze yönelik hain eylemi şiddetle kınadılar. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, kanlı terör örgütlerinin ve arkasındaki güçlerin tek amacının ülkenin milli birlik ve bütünlüğü olduğunu, ifade ederek şöyle dedi. “Bu oyunları ülke olarak birlik ve beraberlik içinde, bozacağız. Boyun eğmemiz mümkün değil. Bu tür provokasyonlar, mezhep ve etnik çatışma üzerinden yapılıyor. Bunu herkes görüyor. Ancak ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar, duvara toslayacaklar. Türkiye adı ne olursa olsun, hiç bir şekilde teröre ve arkasındaki güçlere boyun eğmez.”

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ise, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “terör olayları her koldan ülkemizi sarmış durumda. PKK, İŞİD ve Fetullah terör örgütünün kanlı darbe girişimi sonrasında ne yazık ki, terör inanılmaz bir yükselişe geçti. Hepimizin ciğeri yanıyor, artık bu işler kınamaktan çıkmalı. Daha ciddi tedbirler alınması lazım. Genel başkanımız, baştan beri terörün sonlanması için, hükümete her türlü desteği vereceğini açıkladı. Terörün yoğun olduğu bölgelerde ve özellikle Güneydoğuda sıkı yönetim ilan edilmesi de bir çare olabilir. Ülkeyi yönetenler çok uyanık olmalı. Teröristler dağda idi, şehre indi. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, bizim birlik ve beraberliğimizi hiç bir zaman bozamayacaklardır.”

MHP Kocaeli İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu da “Gaziantep’te meydana gelen terör olaylarının hiç bir şekilde insanlıkla bağdaşmadığını bundan böyle her türlü tedbirin alınması gerektiğini görüyoruz. İktidar birlik ve bütünlük içerisinde bu konuya çözüm bulmalı. Genel başkanımız söz konusu ülkenin bütünlüğü olunca hükümete her türlü desteği veriyor. Terör insanlık suçudur, lanetliyoruz. Birlik ve bütünlüğümüzü hiç bir şartlarda bozamayacaklar. Türk milleti bu oyunlara gelmez. Bu ülkenin yaşanılır bir ülke olduğunu birlik ve beraberlik içerisinde tüm dünyaya göstermeliyiz.”

 

Untitled-1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.