DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HAZIRLIKLAR İLÇEMİZDE DEVAM EDECEK

HAZIRLIKLAR İLÇEMİZDE DEVAM EDECEK

Gölcükspor bugün yola çıkıyor

3. Lig’te ki temsilcimiz Gölcükspor, Ankara Kızılcahamam da ikinci etap kamp çalışmalarını bitirerek bugün ilçemize dönüyor. Gölcükspor sezon başlayana kadar geri kalan çalışmalarımızı ilçemizde sürdürecek. Kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerini aldığımız Gölcükspor Basın Sorumlusu olan Musa Şenol şunları dile getirdi.

“İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”

2016-2017 sezonu için ilk etap çalışmalarımızı ilçemizde gerçekleştirdik, ardından ikinci etap çalışmalarımızı tamamlamak için Ankara Kızılcahamam da kampa girdik, burada hem yeni sezon hazırlık çalışmalarımızı yaptık hem de aramıza katılan transferlerimiz ile kadromuzu güçlendirdik, kamp esnasında ikinci lig ekiplerinden takımlarla hazırlık maçlarında bulunduk, bu hazırlık maçları bizler için son derece önemliydi sezonun açılmasına az bir zaman kala eksik olduğumuz noktaları gördük ve teknik heyetimiz bu eksik olduğumuz noktalarda ki eksikliğimizi gidermek ve yeni sezona sorunsuz bir Gölcükspor hazırlamak için var gücüyle çalıştılar. Bugün ilçemize dönüş yapacağız, birkaç gün dinlendikten sonra lig başlayana kadar çalışmalarımıza ilçemizde devam edeceğiz ve ardından da tam kapasiteyle yepyeni izleyenleri mutlu eden bir Gölcükspor sahada olacak. Taraftarlarımızın da desteği ile bu sene ligi 1. Olarak bitirip 2. Lig’e yükseleceğiz”şeklinde açıklamada bulundu.

Gölcükspor

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.