DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hürriyet, Gölcük’te basmadık taş bırakmadı

Hürriyet, Gölcük’te basmadık taş bırakmadı

Hürriyet, Gölcük’te basmadık taş bırakmadı

Milletvekili Hürriyet, partilileriyle beraber Gölcük’te gerçekleştirdiği programda, adeta ilçede basmadık taş bırakmadı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Gölcük’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Uluslar arası 7. Nakışlı Kırkyama Şenliği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Savunma Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası(SAVDES-SEN) ziyaretlerini gerçekleştiren Hürriyet, Gölcük’te bulunan yerel basın temsilcileri, muhtarları ve ilçe esnaflarını da unutmadı.

KIRKYAMA FESTİVALİNE RENK KATTI

Geçtiğimiz Cuma günün tüm mesaisini Gölcük’e ayıran, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Gölcük turunda Milletvekili Hürriyet’e İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. CHP’li heyet ilk olarak Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenen Gölcük Belediyesi 7. Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği Çalıştayı’na katılarak ayrı bir renk kattı. Güler yüzlülüğü ve sempatik davranışlarıyla büyük takdir toplayan Milletvekili Hürriyet, şenlik için kurulan bütün stantları ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Vekil Hürriyet çalıştayda yaptığı konuşmada “Cizre’den terör haberleriyle uyandık. Teröre alışmayacağız diyoruz. Teröre karşı bir olma, birlik olma, tek ses çıkarma, siyasi kaygıları bir kenara bırakarak siyaset gütmeden, teröre karşı tek vücut olmayı her zaman kendimize şiar edindik. Budan sonra da böyle olacak ve teröre asla boyun eğmeyeceğiz” konuşmasıyla şenliğe gelen vatandaşlardan büyük alkış aldı.

YEREL GAZETELERİ UNUTMADI

Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği’ne katılan CHP’li heyet daha sonra, Gölcük’te eczacılık yapan ve geçtiğimiz dönem milletvekili adayı olan Turan Dumlu’yu da unutmadı. Milletvekili Hürriyet, Değirmendere Merkez Mahallesi Muhtarı Doğan Güneş ve Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’i de ziyaret eden Hürriyet’in sonraki durağı Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) oldu. Astsubaylar ile bol bol sohbet eden heyet daha sonra Gölcük ilçesinde yayın yapan yerel gazeteleri de ziyaret etti. Yeni Gölcük Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun, Gölcük Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, Gölcük Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Uzuner, Gölcük Haber Genel Yayın Yönetmeni Armağan Teke ve Gölcük Doğa TV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tosun’u ziyaret eden Hürriyet, gündeme ilişkin değerlendirmelere bulundu, Türkiye ve Kocaeli siyasetinde yaşanan son gelişmelere değindi.

YÖRE DERNEKLERİ VE SAVDES-SEN’İ ZİYARET ETTİ

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gölcük ilçesinde 19 derneği bünyesinde bulunduran Gölcük Dernekler Platformu toplantısına katıldı. Dernekler Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol. CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, platformun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milletvekili Hürriyet de, dernekler platformunun daha iyi bir yere layık olduğunu belirterek, yöre derneklerinin küçük alanlardan ziyade daha rahat hareket edebileceği alanlara kavuşması gerektiğini dile getirdi. CHP’li heyet son olarak Savunma Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası(SAVDES-SEN) Gölcük Şube Başkanı Murat Mısır ve yönetimini ziyaret etti. Sendika üyeleri askeri hastanelerin sivilleştirilmesinden duydukları çekinceleri belirterek, askeri hastanelerin toplumda yarattığı güven duygusunu sivil hastanelerin oluşturamayacağını önemli belirtti. Milletvekili Hürriyet de konuyla ilgili olarak çalışmalarda bulunduklarını ve askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı’na devredilmesinin hiçbir anlamı olmadığına değindi. Konuyu meclise taşıyacağını da dile getiren Hürriyet, son olarak Gölcükspor standına uğradı ve ilçe kulübüne Kocaelispor ile beraber yer aldıkları üçüncü lig maçlarında başarılar diledi.

GAZETE ZİYARETLERİ (1) GAZETE ZİYARETLERİ (2) GAZETE ZİYARETLERİ (3) GAZETE ZİYARETLERİ (4) GAZETE ZİYARETLERİ (5) GÖLCÜKSPOR KIRKYAMA FESTİVALİ (2) KIRKYAMA FESTİVALİ (9) MUHTAR ZİYARETİ SAVDES-SEN YÖRESEL KÜLTÜR DERNEKLERİ (2)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.