DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İhsaniye’de Muhammet gündemde

İhsaniye’de Muhammet gündemde

Bu sezon Süper Lig’de yer alacak olan İhsaniyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Siyah-Beyazlı ekip, daha önce her konuda anlaşma sağladığı Sapanca Akademispor’un kanat oyuncusu Samet Topal ile yollarını ayırdı. Bu oyuncunu yerini Gölcük GB’dan Muhammet ile doldurmak istiyor. Bu sezon ligde üst sıraları hedefleyen ve taraftarlarını mutlu etmek isteyen İhsaniyespor Yönetimi lig öncesinde işi sıkı tutuyor. Kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen yönetim Muhammet ile iletişim halinde. Muhammet’i renklerine bağlamak isteyen yönetim transferlerde ince eleyip sık dokuyor.

MUHAMMET İLE ANLAŞMA YAKIN

İki yıl önce Çayırtepe Gençlikspor forması giyen Samet Topal’ın kulübüyle bonservis sorunu yaşamasından dolayı bu transferin gerçekleşmediği öğrenildi. Samet topal ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlı ekip, geçen yıl sezon başında Gölcük GB forması giyen, devre arasında 2.Küme takımlarından Ulaşlıspor ile anlaşan Muhammet’i listesine aldı.

93702 logo

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.