DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlçemiz derneklerinin gözü aydın TERCİH SEBEBİ ADNAN MENDERES

İlçemiz derneklerinin gözü aydın  TERCİH SEBEBİ ADNAN MENDERES
22.08.2016
960
A+
A-

İlçemiz derneklerinin gözü aydın

TERCİH SEBEBİ ADNAN MENDERES

İlçemizde hizmet veren ve halkın da tercih ettiği önemli alışveriş noktalarından biri olan Adnan Menderes İş Merkezi, bünyesinde barındırdığı hizmetlerle halkın tercih ettiği önemli bir nokta olarak biliniyor. Bazı muhtarlıkların ve işyerlerinin bulunduğu bu merkezde geçtiğimiz dönemlerde hizmet veren bilişim atölyesi, uzun bir süredir kullanılmamaktaydı. Gölcük’te hizmet veren derneklerin ilçemizde yapılmasını talep ettiği sivil toplum merkezi konusunda geçtiğimiz aylarda bir adım atılmış ve bu atölyenin derneklerin hizmetine sunulacak mini bir sivil toplum merkezi olması hedeflenmişti.

STM İLÇEMİZ ADINA GEREKLİ

150 bini aşkın nüfusu ile her geçen gün büyüyen Gölcük’te hizmet veren dernekler, toplantılarını yapabilecekleri ve misafirlerini ağırlayabilecekleri bir yer konusunda kendileri için önemli bir yer olan sivil toplum merkezine oldukça büyük bir önem veriyor. Geçtiğimiz aylarda tadilata alınan ve derneklere tahsis edilecek olan bu merkezin yapım ve bakım çalışmaları, neredeyse tamamlanmak üzere. Son rötuşların yapıldığı sivil toplum merkezi, tamamlandığı zaman Gölcük Kent Konseyi’nce kurulacak bir sekreterya ile derneklere hizmet verebilecek. Gölcük’te hizmet veren, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu üyeleri olan dernekler de bu merkezi dört gözle beklediklerini ifade ediyor.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.