DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlçemizde sokak hayvanlarına duyarlılık artıyor

İlçemizde sokak hayvanlarına duyarlılık artıyor
07.08.2016
1.065
A+
A-

İlçemizde sokak hayvanlarına duyarlılık artıyor

İlçemizde Merkez Mahallesi 22. Sokakta bulunan boş alana kuşlar için hayvan sever vatandaşlar tarafından ekmek ve kuşyemi atılıyor. Birçok kuşlar bu alanı artık kendilerininmiş gibi sahipleniyor ve yemek ihtiyaçlarını buradan gideriyor.

Acıkan ve susayan hayvanlar bu alana geliyor

İlçemizde yaşayan kavurucu sıcaklar vatandaşları olduğu kadar hayvanları ve diğer canlıları da oldukça zorluyor. İlçemizde bu bilinçte olan hayvan sever vatandaşlar ya parklara ya da evlerinin önüne su ve yem bırakıyor. İlçemizde öyle bir alan var ki bu alan tamamen kuşların alanına dönmüş durumda. Hayvan sever esnaflar ve vatandaşlar Merkez Mahallesi 22. Sokakta bulunan boş bir alana sokak hayvanları ve kuşlar için ekmek ve kuşyemleri bırakılıyor. Sokak hayvanları ve kuşlar bu alana gelerek yemek ihtiyaçlarını karşılıyor. Hayvan sever ve duyarlı vatandaşlar, “Havaların çok sıcak olduğu günlerdeyiz. Bu alana hayvanlar için bırakılan her yemek hayvanların daha rahat yaşamalarına neden oluyor. Bu sıcak havalarda sadece bunalan biz insanlar değiliz. Bu konuda duyarlılık örneği gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.