DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kış Özlemi Çekenlerin Adresi Kavaklı Buz Pisti

Kış Özlemi Çekenlerin Adresi Kavaklı Buz Pisti

Gölcük Belediyesi Kavaklı Buz Pisti, kış özlemi çeken çocukların eğlence mekanı olmaya devam ediyor. Boş zamanlarını buz pateni pistinde değerlendiren ilçe halkı ve vatandaşlar havaların ısınmasıyla beraber tesisin doyasıya keyfini çıkarıyor.

Gölcük Belediyesi Kavaklı Buz Pisti yetkilileri 500 metrekare alan üzerine kurulu olan tesiste -30 dereceye kadar buz üretebilen soğutma sistemi kullanıldığını, pistin 300 metrekare buz pisti kayma alanına sahip olduğunu, 50 kişinin aynı anda paten yapabilme imkanı bulabildiğini söyledi. Ayrıca tesis günde 500 ile bin kişiye buz pateni yapma imkanı tanıyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, toplumun tüm kesimlerini sporla tanıştırmak adına tesis yapımına büyük önem verdiklerini ve Kavaklı Buz Pisti’nin de bu sayede vatandaşlara sunulduğunu belirtti. Ellibeş, ‘Gerçekleştirdiğimiz tüm sportif etkinliklerin ve yatırımların tek amacı Gölcük’te insanlara spor sevgisi ve bilincini kazandırarak çağdaş ve kaliteli yöntemlerle spor yapma alışkanlığını benimsetmektir.’ dedi. Ayrıca birçok alanda olduğu gibi sportif alanda da Gölcük’ü pek çok ilk ile tanıştırdıklarının altını çizen Ellibeş ‘ Biliyoruz ki insanlara spor yaptırmak istiyorsanız önce tesis yapacaksınız. Biz de Gölcük Belediyesi olarak bu kente önemli tesisler kazandırdık şeklinde konuştu. Gölcük Belediyesi Kavaklı Buz Pisti Pazartesi hariç 10.00-17.00 arasında hizmete açıktır.

 

IMG_5583 IMG_5585 IMG_5594

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.