DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Medine den sonra Mekke’ye yolculuk yapacaklar

Medine den sonra Mekke’ye yolculuk yapacaklar

Gölcük Eski Müftüsü Mustafa Okullu Hoca başkanlığında, Salih Turizm organizasyonu ile giden Kocaeli’nin ilk hac kafilesi İstanbul da diğer Hacı adayları ile birleşerek, Hava yoluyla 3 saatlik yolculuk sonrası  Medine’ye ulaştılar. Medine-i Münevvere ve Ravza ziyaretini yaparak, Hz.Peygamber Muhammed Mustafa’ya selamlar iletildi, Türkiye’den götürülen Yasinlerin ve hatimlerin duaları ile birlikte Gölcük Deprem Şehitlerine Hastalara ve darda olanlara Dualar yapıldı.

Medine’ye ulaştılar

Medine kalan Hac kafilesi kutsal mekanları geziyorlar. 9 günün sonunda, Mikad Mahallinde İhrama girerek Mekke’ye hareket edecekler. Kutsal topraklarda Hac görevi için bulunan Gölcüklü hacılarının tüm yakınlarına,hemşehrilerine gazetemiz aracalığı ile selamlarını iletiyorlar.

FB_IMG_1471531163384 FB_IMG_1471531180561 FB_IMG_1471531266470 FB_IMG_1471531392445 FB_IMG_1471531088914

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.