DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

OT KESİM ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR

OT KESİM ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR
24.08.2016
1.061
A+
A-

OT KESİM ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR

 

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Amirliği Ekipleri, Gölcük sınırları içerisinde bulunan mahallelerinin cadde ve sokaklarında bulunan yabani otların kesim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

Yapılan çalışmalar kapsamında, ot kesiminden kaynaklanan atıklarla birlikte çevrede bulunan kaba atıklar da toplanarak Cadde ve Sokakların temiz ve güzel bir görünüm kazanması sağlanıyor.

 

Gölcük Yabani Otlardan Arındırılıyor

 

Temizlik İşleri Ekipleri gerek el kesim motorlarıyla, gerek traktörlerle yürütülen ot kesim çalışmalarıyla Gölcük’ün her yerine ulaşıp vatandaşlarımızın temiz bir çevreye kavuşması adına gereken gayreti fazlasıyla gösteriyorlar. Ekiplerin İlçe genelinde yaptığı yoğun çalışmaların yanı sıra, oluşturulan temizlik timleri ile cadde ve sokaklarda da genel bir temizlik çalışması yürütülüyor. Bu çalışmalar ile birlikte cadde ve sokaklar üzerindeki, tretuvar kenarlarındaki ve ulaşılması güç olan yerlerde dahil olmak üzere yabani otların kesimi yoğun bir çalışmayla sürdürülüyor. Boş alanlar üzerinde oluşan otların kesimi ve bu alanlar üzerinde çeşitli şekillerde oluşan atıklar ekipler tarafından Belediye Araçlarıyla toplanarak görsel kirliliğin önüne de geçiliyor.

 

Yaşanabilir Bir Kentin Oluşturulması Adına Çalışmalar Sürdürülüyor

 

Yapılan temizlik çalışmaları hakkında açıklamada bulunan ekipler “İlçe genelinde yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda yabani otların görüntü kirliliği oluşturmasından dolayı düzenli olarak ot temizleme çalışmalarını yapıyoruz. Program içerisinde caddelerin ve sokakların ot biçme ve temizleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Mahallelerimizde çalışmalarımızı ihtiyaç duyulan bölgelerde yaygınlaştırarak temizlik çalışmalarımıza devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

 

Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı çok memnun olduklarını, güzel ve yaşanabilir bir ortamın oluşturulması için Belediyemizin yoğun emek harcayarak, bizlere hizmet etme gayreti içinde olduklarını dile getiriyorlar. Ayrıca tüm çalışma ekiplerini de verdikleri emeklerden ötürü tebrik ettiklerini, işlerinde kolaylıklar dilediklerini ifade ettiler.

12179057_10153565599179473_2111755326_n 14087690_1310094772334224_838372852_o 14114572_1310094762334225_1187346108_o

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.