DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yıldız; OKULLARIMIZDA OKUYAN ÇOCUKLAR NEDEN BAŞKA YÖNLERE KAYIYOR?

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yıldız;  OKULLARIMIZDA OKUYAN ÇOCUKLAR NEDEN BAŞKA YÖNLERE KAYIYOR?
30.08.2016
1.967
A+
A-

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yıldız;

OKULLARIMIZDA OKUYAN ÇOCUKLAR NEDEN BAŞKA YÖNLERE KAYIYOR?

Saadet Partisi Gölcük İlçe Toplantısını Yoğun katılımla yaptı. Toplantıda konuşan Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

FIRAT KALKANI BİR GÜVENLİK OPEROSYONUDUR

Fırat kalkanı operasyonunu değerlendiren Yıldız, söylenenlerin aksine bunun bir güvenlik operasyonu olduğunu belirterek, “Fırat Kalkanı operasyonunu bir kısım gazeteler ‘işgal girişimi’ diye sunarken, bir kısmı ise ‘fetih’ diye sundu. Bu bir güvenlik operasyonudur. Sakıncaları elbette var. Biz bu sakıncaları 6 yıl önce söyledik. Suriye’ye gittiğimizde Esad’ı uyardık, ‘muhalefetten korkmayın, basını engellemeyin’ dedik. Biz ayrıldıktan sonra 5 binden fazla siyasi tutuklu serbest bırakıldı. Buraya geldik iktidarı uyardık. ‘Yanlış yapıyorsunuz’ dedik. Dışişleri Bakanını ziyaret ettik. Endişelerimizi aktardık. Esadcılık ile suçlandık. Altı yılın sonunda iktidar bizim dediğimiz noktaya geldi. Ama yollar daraldı. PYD, IŞID, Rusya, ABD var artık. Zaman bizi doğruladı. Şuanda bıçak kemiğe dayanmış durumda. Oradan atılan füzeler Kilis’i yaşanmaz hale getirdi. 90 roket atıldı, 23 insanımız hayatını kaybetti. 23 bin Kilisli göç etti. Şimdi de Gaziantep’in Karkamış ilçesi terk ediliyor” diye konuştu.

NAMAZ KILACAKTIK, GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAMAK İÇİN GİDİYORUZ

‘Şam’da Emevi Camii’nde namaz kılacağız’ politikasının ardından Suriye topraklarına sınır güvenliği için girilmek zorunda kalındığına dikkat çeken Yıldız, “Bu ülke bizim, bu millet bizim. Bu çerçeve dâhilinde askerimiz Suriye topraklarına talep üzerine ÖSO ile girmek zorunda kaldı. Şam’da Emevi Camii’ne namaz kılmak için gidilmiyor artık Suriye’ye. Ülkenin en azından sınır güvenliğini sağlamak için gidiliyor. Riski elbette var. Bu riske rağmen askerimize dua etmeliyiz. 1998 yılında Refah partimiz kapatıldı. Hocamız Refah Partisi kapatıldıktan sonra ‘Bir takım kimseler yanlış yapıyor diye ordumuzun tümüne karşı duramayız’ demişti. ‘Ergenekon ve Balyoz olaylarında yanlış yapanlar olabilir ama ordumuzu yıpratmayalım’ dedik. Sonra ne oldu ‘yanılmışız’ dediler. Defalarca uyardık. Fakat siz defalarca suçladınız” dedi.

İSRAİL ŞARTLARI YERİNE GETİRMEDİ, TAZMİNAT YARDIM PARASI DEĞİLDİR

İktidarın 15 yıllık süreci içinde yapılan ya da yaptırılan yanlış yönlendirmelerle politikaların şimdi ise tamir edilmeye çalışıldığını ancak çok geç olduğunu ifade eden Yaşar Yıldız, “15 yıllık süre içerisinde yapılan ya da yanlış yönlendirmelerle yaptırılan yalnışları tamir etmeye çalışıyorlar. Irak, Libya, Mısır olayları. İsrail 2010 yılında 10 vatan evladımızı şehit etti. İktidar, ‘terörist devlet’ diyordu. Üç şart ileri sürülüyordu. Ambargo kalkacak, özür dilenecek ve tazminat ödenecek. Bütün bunlar yapılmadı. Bir vakıf kanalı ile İsrail Türkiye’deki bir hesaba 20 milyon aktaracak. Tazminat değil bu. Tazminat bir suça karşılık ödenen paradır. Yardım parası değildir. Besleyip büyüttüklerin yapmaya çalışıyorlar. ‘Yapılan yanlışları ifade ettik. Yüzde yüz oy alsanız dahi ülkeyi yönetmede zorlanırsınız dedik. Çünkü yolunuz yanlış. Komşularla iyi geçinin’ dedik. Aynı şeyleri çözüm sürecinde söyledik” dedi.

ÖNCELİKLE HEDEFİMİZ BARIŞ OLMALI

Saadet Partisi’nin millet için pusula, İslam âlemi için rehber tüm insanlık için ise reçete olduğunu aktaran Yıldız, “Hedeflerimizin gerçekleşmesi için olamazsa olmazımız barıştır zaman gelir nefsi müdafaa da yapılır. Peygamberimiz ‘Ben bir rahmet peygamberiyim, aynı zamanda hak peygamberiyim. Cennet kılıçların altındadır’ demiştir. Milli Görüş Lideri yeri geldiğinde Kıbrıs Barış Harekâtını başlattı. Öncelikle barış. Bu çerçevede İslam ülkelerinin birleşmesi gerekir. Kendi ortak para birimlerine geçmesi gerekir. Kendi NATO’muzu kurmalıyız” değerlendirmesinde bulundu.

aa890982-950e-4ef4-aa3c-e223bd84383a

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.