DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Şehitlerimizin Hatırası Çınar Gibi Uzun Ömürlü Olacak

Şehitlerimizin Hatırası Çınar Gibi Uzun Ömürlü Olacak

Gölcük orman işletme müdürlüğü, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşalrımızın anısına ağaç dikti. Orman işletme bölge müdürü Okan Kurşun şu sözlerle konuşmaya başladı “Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik menfur 15 Temmuz 2016 silahlı FETÖ/PDY Darbe teşebbüsü, öncelikle Cenab-ı  Hakk’ ın yardımı, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti, Hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Bölge Müdürlüğü olarak yapılan bu darbe girişimini şiddetle kınıyor ve reddediyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerleri daima muhafaza edeceklerdir. Bununla birlikte artık her yıl 15 Temmuz Şehitlerimizi anma gününde kendilerini hassaten yâd edecek hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.

Yapılan bu darbe girişimizi şiddetle kınıyoruz

Milletimiz kendisine silah çekene, vatandaşına kurşun sıkana, vatandaşın üzerine tankla yürüyene, vatandaşına F-16’larla bomba yağdıranlara, helikopterle ateş edenlere hakkettiği cezayı verecek kudrete ve geleneğe sahiptir. Hiç şüphemiz yokki; şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak. Milletimizin meydanlarda sürdürdüğü şanlı demokrasi direnişinin gereği harfiyen yerine getirilecektir. Söz konusu hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın aziz hatıralarına ithafen Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Merkezi ve tüm İşletme Müdürlükleri ile Sakarya Fidanlık Müdürlüğü bahçelerinde 05.08.2016 Cuma günü saat 12:00’ de tüm personelin katılımıyla eşzamanlı olarak şehitlerimizin hatıralarının çınar ağacı gibi uzun ömürlü olması ve yaşatılması amacıyla fidan dikimi etkinliğinde bir aradayız.

Fidan dikimi etkinliğinde bir araya geldiler

Çınar fidanı dikimine Bölge Müdürlüğü Merkezinde Bölge Müdürü Okan Kurşun ile birlikte Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Bölge Müdürlüğü personeli, Adapazarı İşletme Müdürü, İşletme Şefleri ve İşletme personeli katıldı. Eş zamanlı olarak da İzmit, Gölcük, Geyve, Hendek, Karasu, Akyazı İşletme Müdürleri, Sakarya Fidanlık Müdürü, Şefleri ve personeli tarafından birim bahçelerinde darbe tel’in edilerek ve şühedamıza dualar eşliğinde dikimleri tamamlandı. Çınar Fidanı dikiminden sonra Bölge Müdürü Okan Kurşun; “Darbe teşebbüsünde vatan için canını feda eden kahraman şehitlerimiz adına tüm birim bahçelerinde Çınar Fidanı Dikimi etkinliğini yaparak şühedamızın hatıralarının Çınar Ağaçı gibi uzun ömürlü olması ve yaşatılarak gelecek nesillerimize bir ibret abidesi olarak miras bırakmayı amaçlıyor, Cenab-ı  Hakk’ ın tekrar bu ülkeye ve millete böyle acıları yaşatmaması duasında bulunuyor şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Allah bu milleti zayi etmeyecek. Felaket senaryosu yazanlara itibar etmeyiniz. Bu milletin içinde daha milyonlarca Ömer Halis Demirler vardır” dedi. Aziz şehitlerimizin ruhlarına Fâtiha-i Şerîf okunarak tören tamamlandı.

05anaresim 01 04 06 09 11

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.