DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SÜNNET ÇOCUKLARINA KIYAFETLERİ DAĞITILDI

SÜNNET ÇOCUKLARINA KIYAFETLERİ DAĞITILDI
24.08.2016
906
A+
A-

SÜNNET ÇOCUKLARINA KIYAFETLERİ DAĞITILDI

 

Gölcük Belediyesi tarafından her yıl Ağustos ayı içerisinde düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni, kıyafet dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Gölcük Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan Sünnet Şöleni kıyafet dağıtımı Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş’ın katılımıyla gerçekleştirilerek 61 çocuğa sünnet kıyafetleri dağıtımı yapıldı.

 

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, yaptığı açıklamada Gölcük Belediyesi ve Mahalle Muhtarlıklarının koordineli olarak yaptığı çalışmalarda sünnet olacak Ailelerinin çocukları tespit edilip gerekli işlemlerinin yapılmasıyla bu yıl 61 çocuğumuz sünnet olacak ve erkekliğe adım atacaklar. Bu veasileyle çocuklarımızın bir nebze mutlu olmalarına olanak sağlayabiliyorsak, bizim için bundan daha önemli bir şey yok, ifadelerini kullandı.

 

Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, konuşmasının ardından çocuklara Sünnet kıyafetlerini dağıtarak, günün anısına fotoğraf çekildi. Daha sonra Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler personelleri tarafından sünnet olacak çocukların hepsine kıyafet dağıtımları tamamlanarak program sona erdi.

 

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni 25-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak etkinliklerle sona ermiş olacak.

IMG_1082 IMG_1091 IMG_1095 IMG_1101

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.