DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“Tekerlekli sandalyeler, yerine ulaşıyor”

“Tekerlekli sandalyeler, yerine ulaşıyor”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat,

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, toplanan mavi kapaklar sayesinde elde edilen tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

“ŞU ANA KADAR 100’ÜN ÜZERİNDE TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITTIK”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Bizlere teslim edilen bu kapakları geri dönüşüme veriyoruz ve bu bize tekerlekli sandalye olarak geri dönüyor. Şu ana kadar 100’ün üzerinde tekerlekli sandalye dağıttık. Toparlanan Mavi kapaklar sayesinde bir çok kişi hayallerine ve umutlarına kavuştu. Bu yüzden vatandaşlardan ricamız, topladıkları mavi kapakları Engelsiz Yaşam Merkezine getirerek bizlere teslim etmeleri, bu sayede bir çok ihtiyaç sahibinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.”

“TEKERLEKLİ SANDALYELER, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDİYOR”

Başkan Bat açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Bizler, kapaklar geldikçe topluyoruz. Vatandaşlarımız da kapak toplayıp getiriyor. Emeklerimiz boşa gitmiyor. Sandalyeleri verdiğimiz kişilerin adını, adresini ve telefon numaralarını kayıt ediyoruz. Tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahiplerine gidiyor. Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor. Geçici süre için kullanan engelli vatandaşlarımız da var. Yeter ki engelli vatandaşlarımız rahat etsin. Bu arada bu kampanyaya katılarak bizlere destek veren ilçemizde ki okullarımıza da teşekkür ediyoruz. Mavi kapak konusunda Gölcük halkımız, Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar, herkes oldukça duyarlı. İhsaniye’de kendi arkadaşlarımız mavi kapak toplayarak bizlere getiriyor. Allah, yardım eden herkesten razı olsun” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZİM HEP DESTEK VERİYOR”

Konuşmasına Başkan Ellibeş’e teşekkür ederek son veren Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş, geri dönüşüme verilecek olan kapak yerlerini ayarladı. Verdiğimiz kapaklar karşılığında tekerlekli sandalye talep ediyoruz. 500 kilo kapak vererek 1 tekerlekli sandalye alabiliyoruz. Başkanımız her zaman tereddütsüz yanımızda. Bir dediğimiz iki olmuyor. İmkânlar sağlıyorlar. Gerçekten çok teşekkür ediyoruz” dedi.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.