DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TERCİH EDİLMEK ELBETTE ÇOK ÇALIŞMAYI GEREKTİRİR

TERCİH EDİLMEK ELBETTE ÇOK ÇALIŞMAYI GEREKTİRİR

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tercih edilen bir ilçe Başiskele’nin ekiplerine düşen elbette çok çalışmaktır” dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz önceki gün ilgili başkan yardımcısı ve Fen İşleri Müdür ve amir ekipleriyle sahada incelemelerde bulundu. Üst yapı çalışmalarının hız kazandığı ve mevsimlerin müsaade ettiği bu günlerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yeniköy Merkez mahallesinde Vilayet caddesi üzerinde birkaç sokağı ve caddeyi gezen ekipler yeni yol açım ve onarım çalışmaları ile ilgili keşifler gerçekleştirdi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda sahada inceleme yapan Başkan Ayaz bir an önce çalışmaya başlanarak işlerin tamamlanması konusunda yerinde talimatlar verdi.

Başkan Ayaz: “Başiskele ilçemiz 7 yıldızlı kent misyonuyla her geçen gün yeni komşularını ağırlıyor. Bu komşularımızın da eksiklerini tamamlamak için tüm hızıyla çalışmalarımız sürüyor. Tercih edilen bir ilçe olmak elbette çok çalışmayı gerektiriyor, zira çok çalıştığımız için de vatandaşlar tarafından  tercih ediliyoruz” dedi.

2 3 1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.