DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TRAFİK İŞARET VE LEVHALARI DÜZENLENİYOR

TRAFİK İŞARET VE LEVHALARI DÜZENLENİYOR
31.08.2016
1.421
A+
A-

TRAFİK İŞARET VE LEVHALARI DÜZENLENİYOR

 

Gölcük Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda bulunan trafik işaret ile levhaları kontrol etmeye devam ediyor.

 

Trafik işaret ve levhaları, araçların çarpması veya uzun süre kullanımdan dolayı deforme olarak yamulmuş yahut yıkılma durumuna gelmiş olabiliyor. Bu çerçevede Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kontrolünde belediye ekipleri çalışmalarını yürütüyor. Bu kapsamda 19 Mayıs Caddesi üzerinde gerekli çalışmalar yapılarak yıkılma durumuna gelmiş işaret ve levhalar eski durumuna getirilerek sağlamlaştırıldı.

 

Yetkililer tarafından yapılana açıklamada, Hasarlı veya yıkılma aşamasına gelmiş trafik işaret ile levhaları hususunda vatandaşların duyarlı davranarak Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bildirmelerini rica ediyoruz. Bu şekilde istek ve talep doğrultusunda çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde yürütebiliyoruz, denildi.

cce07bc5-c807-465c-8d46-83446a8b4754

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.